Upozoravajući znakovi tvoja pitanja iz detinjstva uništavaju vaše odnose | RS.burnbrightlove.com

Upozoravajući znakovi tvoja pitanja iz detinjstva uništavaju vaše odnose

Upozoravajući znakovi tvoja pitanja iz detinjstva uništavaju vaše odnose

Bez obzira da li dolaze od nasilnog porodice ili samo "normalnog" disfunkcionalne porodice, pitanja iz detinjstva mogu stvoriti probleme u svim oblastima svog života, ako niste pažljivi. Evo nekih znakova upozorenja koji su vaši "problemi" uništavaju svoje odnose i da je vreme da dopru i dobiti profesionalnu pomoć.

Ti si jedini koji ima problema sa svojim saradnicima ili šefa

Ako ste u radnom stanju i da se oseća kao da su jedini koji ne mogu dobiti zajedno sa određenom osobom ili ličnosti u svojoj kancelariji, možda je vreme da razmislite o razgovoru sa nekim van vašeg posla da se utvrdi da li vaša osećanja su legitimno ili da li je vaša reakcija može da se odnosi na svojoj prošlosti. Ako si odrastao u neprijateljskom porodičnoj situaciji, ponekad imaju neprijateljski šefa ili kolegu je okidač za pitanja iz detinjstva.

load...

Da li stvarno dobiti preko detinjstva? >>

Dating izgleda da ide nigde - ili možete završiti sa istim tipom osobe

Ako ste poznati po tome što samo kroz prve tri datuma sa nekim, onda nikada ne dalje, tvoji problemi detinjstva može biti problem. Ili, ako se uvek završavaju sa istim tipom osobe, možda pokušava da uspe nešto iz svoje prošlosti. Često smo privlači isti tip osobe, jer na nesvesnom nivou su nas podsjetili na nekoga iz naše prošlosti. Mnogo puta je ta osoba neko koga smo imali sukob sa, koji nikad nije rešena. Ako ste u nasilnoj vezi, pozovite Nacionalni Nasilje u porodici liniju za pomoć: 1-800-799-Safe (7233). Oni vas mogu staviti u kontakt sa stručnjakom koji može pomoći da se sigurno i pomoći da identifikujete znakove upozorenja na nasilnoj vezi.

5 koraka za izradu mir sa ocem >>

Imate prijatelje, ali ne bliski sa njima

Ponekad, kada smo došli od nasilnog ili nefunkcionalne kuće, imamo problema u prijateljstvima, kao i više intimne odnose. Ako imate problema izradu i održavanje prijatelje, to može biti signal dublji. Razmislite o prijateljstvima iz prošlosti - gde su razbile? Koji je bio vaš uticaj na odnos? Toksični odnosi su takođe znak da možete imati detinjstva pitanja smetaju u prijateljstvo.

load...

Kako pustiti prijateljstvima koja povredi vaše zdravlje >>

Ste se preselili daleko od svog detinjstva, ali i dalje oseća mukama

Čak i ako ste daleko od svog detinjstva se preselio i to je godina od bilo kog konflikta, ne potcenjuj moć ranim odnosima u svom životu.

Famili - dobro, loše, ili pomalo od oba - obezbeđuje strukturu za kako smo se i druge razumemo do kraja naših života. Dobra vest je da uz pomoć profesionalni možete da naučite kako da promenite neke od tih obrazaca misli i stvore nove i zdrave odnose bez obzira na vaše godine. Obratite se licencirani profesionalni u svojoj oblasti za više informacija i da se pomogne izgradnju zdravih odnosa.

Više o zdravim odnosima

Overcome toksične odnose na poboljšanje vaši relationships5 Razlozi prijateljice su importantStai emocionalno uklapaju sa grupne terapije

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Šta da znate pre nego što počnete sa zdravstvenim planom

Post Zdravlje

Sada možete kriviti svoje gene zbog lošeg rasporeda spavanja

Post Zdravlje

5 zdravije alternative za vaše omiljene tretmane s padom

Post Zdravlje

Da li osiguranje pokriva kozmetičku hirurgiju?

Post Zdravlje

Razmišljate o seksu bez kondoma? pročitajte ovo prvo

Post Zdravlje

Navodni seksualni zločini Harvei Veinstein-a doneli su uspomene na moje zlostavljanje

Post Zdravlje

Problem sa veganskim blogerima koji uče žene kako da zaustave svoje periode

Post Zdravlje

Kao osoba sa invaliditetom, pronalazim seksualno osnaživanje

Post Zdravlje

Lunapads je alternativna menstrualna kompanija OG

Post Zdravlje

Šta uzrokuje porodične povrede, i kako se oni mogu izbeći?

Post Zdravlje

Ja sam nesrećan u svom tijelu, tako da imam operaciju hujšanja

Post Zdravlje

Sve što treba da znate o osteopeniji