Vodič za najbolju poziciju | RS.burnbrightlove.com

Vodič za najbolju poziciju

Vodič za najbolju poziciju

Ako ste ikada morali da iskopaju rupu mačke u pustinji (ne? Samo mi?) Vi bi bili iznenađeni koliko, dobro, naturalit osetio da cucnete da kenjam. To je zato što cucanj je najbolji položaj da kenjam u. Pre nego što da smo vas da sle na vc šolji, znam da su moderni toaleti u SAD nije baš dizajniran sa najboljim funkciju vašeg tela na umu. Ali to ne znači da ne mogu da oponašaju poziciju za lakše izmeta.

Skuatting je prirodno

Kada se setite tokom ljudske istorije, sede u kaku je relativno nova. Naši rani preci jednostavno čučnuo, uradili svoj posao i otišao na putu. Skuatting oseća prirodno, kao 2003 pooping studiconfirmed - 28 dobrovoljaca tokom 18 Poops u tri različita položaja prijavio da je cucanj je manje napora i manje vremena.

load...

Razgovarali smo sa dr Villiam Bulsievicz, upravnog odbora sertifikat gastroenterologa, da se malo više informacija o tome zašto bismo možda želite da ubacite čučanj.

"Od fiziološke osnove, to ima smisla", kaže Bulsievicz. "U karlice, postoji remen mišića koji se zove puborectalis umotan oko rektuma koja pomaže da se održi kontrolu nad kontinencije. U normalnim okolnostima, puborectalis je ugovorena, menjajući ugao rektuma dovoljno da spreči neplanirani odvajanje."

Drugim rečima, postoji zgodan mehanizam u vašem telu da vas sprečava da pooping se nasumično. To je dobra stvar, ali se ispostavilo, kako si kaka mogu uticati na ovaj mišić, koji može dovesti do nezadovoljavajućeg pooping, koji niko ne želi.

Golf loptica u cevi čarapa

Iako može biti teško zamisliti unutrašnje funkcionisanje ljudskog bića, postoje i drugi načini da se bolje mentalnu sliku.

"Zamislite pokušava da donese lopticu za golf kroz cevi čarapa koja je ležala preko naslona stolice," kaže Bulsievicz. "Ugao formirana od strane stolice narušava lopticu za golf dovoljno da ga spreči u prolazu. Kada smo čučanj je puborectalis mišić opušta i omogućava rektum da sredim."

load...

U Golf ball i čarapa smislu, to bi bio ekvivalent podizanja čarapu preko ivice stolice, što mu omogućava da ispravi, objašnjava on, dodajući da je "pravo cev čarapa ne uspore golf loptu mnogo kada gravitacija je to rušenje, tako da je lopta prolazi kroz s lakoćom. "

Kao takav, cucanj pretvara leđa u pooping mašinu super-efikasna, jer se kreće izmet dole i napolje. Za to je potrebno manje vremena, manje istezanje i manje napora, i što je najvažnije, da se osećate zadovoljniji da pravilno očistite od vašu stolicu padobran.

Moderni toalet

Dok moderni toaleti, koji traži od nas da sednemo u 90 stepeni sedećem položaju, mogu da se osećaju normalno i prijatno, to stvarno nije idealno uopšte kada je u pitanju naše zdravlje.

"Odluka da sedi, a ne čučanj je zapravo neprirodan i doprinosi poremećaja defekacije (Poo problemi) da se bore sa," kaže Bulsievicz. "Otprilike polovina svih Amerikanaca ima simptomati hemoroide od 50 godina, dok je zatvor čini 2,5 miliona lekara poseta i $ 500 miliona dolara troši na OTC laksative svake godine."

Pored kopanje rupe u svom dvorištu, tako da možete čučanj da kakim, postoji nekoliko uređaji koji mogu pomoći da se to čuči efikasnost kod kuće. Verovatno najpopularniji od njih je zdepast Potti, koja je jednostavna stolica možete koristiti da podigne svoje noge dok kenjam na stvarne toaletu. (Možete koristiti i stvarni korak stolicu ili stavite noge na kratko Vastepaper bin umesto.) To je manje verovatno da ćete biti u mogućnosti da instalirate stvarni čučanj toalet (zajedno sa vodovodom) u svom kupatilu, pa platforme može biti vaš najbolji izbor.

Get pooping

Dakle, chuck stranu svoje sedi navike i počnu čuči da kakim - vaši iznutrice će vam biti zahvalni za to.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Nakon što sam odrastao evangeličan, feminizam me je osnažio da se pozabavim svojom depresijom

Post Zdravlje

Moja celiakija bolest me je učinila tako da se uplašila hrane koju sam prestao da jedem

Post Zdravlje

Šta je preeklampsija, i šta to znači za vašu trudnoću?

Post Zdravlje

Kako vreme vašeg obroka može uticati na vaše srce

Post Zdravlje

Borite se protiv gripe sa ovim 7 joga pozama

Post Zdravlje

Veća je verovatnoća da će depresija prouzrokovati srčani zastoj od visokog krvnog pritiska

Post Zdravlje

Evo zašto se mamurci pogoršavaju sa godinama

Post Zdravlje

9 savjeta koji će vaš sledeći pokret biti još bolji i prijatniji

Post Zdravlje

Ako imate ovih simptoma, vreme je da vidite urologa

Post Zdravlje

3 važne strategije za podršku prijatelja koji se bori sa poremećajem u ishrani

Post Zdravlje

Svi smo mi Tiffani Trump

Post Zdravlje

Strašna dijagnoza Erin Andreas: šta treba da znate o raku grlića materice