Zašto mi je invaliditet ojačao moj odnos sa mamom | RS.burnbrightlove.com

Zašto mi je invaliditet ojačao moj odnos sa mamom

Zašto mi je invaliditet ojačao moj odnos sa mamom

Moj odnos sa majkom je uvek bila najvažnija vodeća sila u mom životu. I kao čudno zvučalo, obveznica smo kovani tokom godina je velikim delom zbog mog fizičkog invaliditeta. Bili smo bliski od početka, možda više iz nužde nego bilo šta drugo.

Kada sam se rodio, doktori nisu imali pojma šta sam imao i trudio da nađe dijagnozu. Moja mama ga je uzeo na sebe da pore preko bezbroj medicinskih udžbenika i časopisa dok je otkrila Frimen-Sheldon sindrom, genetski kost i mišićne poremećaj; Karakteristike me opisane savršeno i njen otkriće dovelo do moje dijagnoze.

load...

Kao što sam stariji, moj invaliditet na kraju ojačati svoju vezu sa mamom. U stvari, odrasli smo bliže na način nisam siguran ni od nas mogao i da zamisli. Brzo smo postali tim - žestoka dvojac spreman da preuzme na svetu. Naravno, deo toga je bilo zato što sam potrebna toliko fizički pomoć, ali osim toga, moj invaliditet i nam je dao ovu emotivnu vezu, tako sam zahvalan.

HovBeauti i BeastBecame Moje priča

Kroz sve strašnim medicinskim postupcima i neizvesnosti koji su došli zajedno sa odrastanje sa invaliditetom, bili smo zaista tu jedni za druge. Ona bi me uteši u bolnici i da me nasmeju kada sam se osećala dole. Kada sam imao 11, ugovorila sam infekciju u bolnici i morao da bude tamo za 31 dana. Iznenađujuće, moja mama uspela da pronađe način da Ektended Stai tolerisati, da li smo išli do gornjem spratu bolnice noću da pazi preko Chicago horizonta ili početka putovanja do kafeterije za popodnevni limunadu. Sam podelio ovo iskustvo sa mamom, kao stresan kao što je bio, a ona je jedna od retkih drugih ljudi koji znaju šta je bilo.

load...

To ne znači da ceo naš odnos vrti oko mog invaliditeta. Definitivno smo imali svoje uspone i padove, osim mojih medicinskih avanturama, ali jedna stvar koju sam uvek bio siguran? Moja mama je bila u mom uglu - ovo je nešto što nisam ni sumnjao. Da li je ona uvek bila tamo sa ohrabrujući reči ili strogom savet, znao sam da je imala svoj najbolji interes na srcu. Pogotovo nakon što je moj otac umro iznenada 2003. Godine, naslonio se jedni na druge za opstanak tokom nekih vrlo mračnih dana. Gledajući kako je moja majka putovali kroz tuge mi je dao snagu da nastaviš dalje i pomogao mi da tamo gde sam danas.

Proslava tuđi Suicide Is Just plain vrong - bez obzira šta oni Did

Sada, vidim koliko je važno da veza nije. Čudna stvar se dogodi kada postane punoletan. Shvatate li tvoja mama je ljudski. Kao decu, volimo da mislimo naši roditelji su nepogrešivi superheroja, i dok oni će uvek zadržati neke od svojih većih od života kvalitetima, to je tako divna stvar da ih vide kao ljude - ljude koji su više nalik tebi nego što bi mogao su shvatili.

Ovih dana, ponekad izgleda kao naši uloge su počeli da preokrene i ja sam taj želi da se brine o njoj - možda to ima neke veze sa smrću moga oca ili možda to je samo prirodan napredak naših odnosa sa našim roditeljima. Ipak, čujem sebe pitati majku, "Da li ste uzeli pilule?", A imam osećaj da sam postane majku.

Da, Osobe sa invaliditetom imaju Sek i zaslužuju Sek Ed

Svima nam je potrebno neko ko će da stoje kod nas iu dobru iu zlu, i ja sam zahvalan što je moja majka bila ta osoba za mene. Mogu samo da se nadam da sam postao ta osoba za nju. Imam prilično velike cipele da popuni, ali opet, imao sam dobrog učitelja. Tako slavimo uzore u svom životu ovaj Dan majki. Sećaš se kako jaka da majka-ćerka veza može biti.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Zašto je važno da se Tailor svift pojavila na suđenju

Post Zdravlje

Još 5 načina da budete bolji trans Alli

Post Zdravlje

Zašto je manje učenika u srednjoj školi imalo velike koristi

Post Zdravlje

Ovi instagrami žele da promene način razmišljanja o polu

Post Zdravlje

Ne, planirano roditeljstvo i dalje ne koristi savezna sredstva za abortuse

Post Zdravlje

Od šokantnog pristupa seksu treba da učimo - da! - pacovi

Post Zdravlje

Zašto bi trebali razgovarati s vama tokom treninga

Post Zdravlje

Može li boli zglobovi stvarno predvidjeti kišu?

Post Zdravlje

40 godina brige za druge mi je pomoglo da se oporam od kome

Post Zdravlje

Može li previše šećera tokom trudnoće dati dijete alergijama ili astmu?

Post Zdravlje

Zašto podsticanje rada može biti talas budućnosti

Post Zdravlje

Kakav je dogovor sa supresijom menstruacije?