Zašto odabrati pravo donje rublje je jedan od najvažnijih izbora koje ćete napraviti danas | RS.burnbrightlove.com

Zašto odabrati pravo donje rublje je jedan od najvažnijih izbora koje ćete napraviti danas

Zašto odabrati pravo donje rublje je jedan od najvažnijih izbora koje ćete napraviti danas

Verovatno ste čuli savete o običnom belom pamučni veš čemu najbolje za vašu vaginalne zdravlje (belo je boja bez i pamuk je neiritirajućim za većinu tela), ali da li ste znali određeni materijali mogu bolje raditi na određenim danima i tokom određenih aktivnosti? U stvari, možete poboljšati svoj vaginalni zdravlje od prilagoditi svoje gaće na vašem životnom stilu.

Evo koristan slom od najboljih opcija.

Na redovnog rada ili školskog dana

Kada je u pitanju izbor po jedan par za prosečne, svakodnevnu upotrebu, trebalo bi da bude u potrazi za jednostavnu, neiritirajućim materijala koji neće protrljao kožu. Takođe žele da kupe nešto vlagu upija, jer bakterije grovsin vetter okruženja.

load...

Jan Sheehan u članku za svakodnevnu Healththat je pregledao dr Cinthia Haines, objašnjava ulogu rublje u promovisanju dobrog zdravlja. "Pamuk i svila rublje upija vlagu," objašnjava Šien, dodajući: "najlon i druge sintetičke tkanine držite vlage blizu vaše kože, podsticanje rasta kvasca."

5 načina da držiš Vagina Healthi

Neke žene biraju da idu ekstra-čistim opredeljuju za organske, nebeljenih donji veš.

Pakt, popularna organski rublje brend, objašnjava da je pamuk je "prljava" useva, što znači da je često tretira veoma pesticidima. Prema Paktu, pamuk ne koriste samo insekticide, ali doprinosi zagađenju voda i širom sveta tiče rada. Pakt nastoji da stvori čistiji, više globalno alternativu proizvodnjom donjeg veša pomoću organskih tkanine. Organic cottonis nebeljen, netretirane i bez teških metala i hemikalija.

Ako kupujete na mreži, to je lako saznati više o potencijalnoj kupovini donjeg rublja pre nego što se odlučite. Na većini velikih maloprodajnih sajtovima, možete kliknuti da vidite detaljne informacije tačka proizvoda. Ako pokušavate da se potpuno prirodno, pazi se za mešavine (možda postoje neke ne-pamučnih materijala miked tamo!) I neon boje ili obrasci.

load...

Kada želite nešto malo više zabave

Ako ste u potrazi za skladištenje donjem vešu fioku sa nekoliko specijalno Povremeno namirnica, nema straha! Možete pogledati i osećam se odlično, a još klone sintetičkih iritanse. Popularan rublje kompanija Hanki Panki koristi prirodni pamuk za telo svojim potpisom čipke japanke. Oni takođe pružaju korisne tkanine guidethat objašnjava različite mogućnosti im stoje na raspolaganju, uključujući i organskog pamuka i "lov-impact vlakana-reaktivne boje" da zadrži svoje gaćice "bez toksičnih hemikalija."

Ako ćeš da kupi tange, dr Shieva Ghofrani, kako se navodi u Glamourarticlevritten Danica Lo, podstiče se potpuno pamuk tange umesto pamuka "prepona-trake." Sa pamuka-prepone japanke, Ghofrani kaže, "sloj izvan prepone... Čini pamuk manje diše "i nema ista svojstva privlače vlagu. To je moguće da japanke izazivaju kože irritationand trljao. Ako se to desi, to može biti korisno da se alarger sizeor pauzu i nose pune pokrivenost donji veš, a vaš iritacije čisti.

Šta treba da znate o sindroma toksičnog šoka (i kako sprečiti da)

Kada radite van

Ako mislite da je važno da se vlaga apsorbuje na redovnoj dan, zamislite da je neophodno kada ste upravo završili težak trening. Kada vežbate, želite da nosite nešto vlage vicking da se brzo radi i drži korak sa vama kao znojite. Ovo je takođe savršeno vreme za nešto meko i ne-trljao tako da ne razvijaju osip ili bolne simptome dok hodate ili trčanje.

Napravi treninga rublje deo vašeg torbu; baš kao da se uverite da prave čarape, cipele, odeću i grudnjak za podršku vaš trening, treba vam veš koji može da se brine o tebi dok ste na traci.

U Healtharticle, Klivlend klinike je dr Melisa Piliang ohrabruje u potrazi za "najlon vicking materijal koji će apsorbuje znoj i povucite ga dalje od tela tako da se osuši." Piliang takođe podseća da je važno da se promeni od svojih znojav dokolenice i rublje kada završite u teretani. Baš kao sedi u vlažnom kupaćem kostimu pretvara vas u bakterijske parenja, visi u vasoj opremi zadržava vlagu uz telo i promoviše loše rast bakterija.

Da li si ti "raditi komandosa" nekako devojka? Bez donji veš, vi ste verovatno da iritiraju kožu i zaključati vlage u. To vas stavlja pod većim rizikom za infekciju.

Izbor pravog rublje - posebno pravo rublje tkanina - može napraviti ogromnu razliku za vaše zdravlje. Iako je lako da bude uhvaćen u slatkim obrascima i fensi čipke, opredeljuju za jednostavnije i zdravije će zadržati stvari čist iu dobrom stanju. Dakle, sledeći put krenete u teretanu, probajte uključuje nekoliko ovih saveta i vidi kako se osećate.

Emma Miller

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Žena umire od podizanja brazilskog dupeta

Post Zdravlje

Šta je poremećaj gigidaša u štitnoj žlijezdu, hešimotova bolest?

Post Zdravlje

Ono što ljudi ne shvataju o prevenciji samoubistva

Post Zdravlje

3 kompanije koje uključuju rodno inkluzivni menstrualni proizvod

Post Zdravlje

Šta je sa anoreksijom koja nas pretvara u vojake?

Post Zdravlje

Može li novi, manje invazivni tretman fibroida materice uticati na plodnost?

Post Zdravlje

Znaci dehidracije možete propustiti

Post Zdravlje

Joan lunden želi da budete vaši zastupnici zdravstvene zaštite

Post Zdravlje

Zašto se ove žene opredeljuju za muškarca OB-GIN

Post Zdravlje

Samo zato što Miranda Kerr dobija obraz lica Leech, to ne znači da i vi treba

Post Zdravlje

5 proizvoda koji su skuplji za žene (i kako ih možete uštedjeti)

Post Zdravlje

Evo zašto više žena ima astmu nego muškarci