Zašto si sve pogrešno obrisao | RS.burnbrightlove.com

Zašto si sve pogrešno obrisao

Zašto si sve pogrešno obrisao

Ono što imamo kada idemo u kupatilo često može biti takav tabu tema o kojoj se retko raspravlja preko vikenda brunches ili grupne tekstualne poruke, čak i sa našim najbližim prijateljima.

Za jednu stvar, neki od nas može biti brisanja sami u pravu kada odemo u toalet. Ako niste ikada pomislio da bi moglo biti pogrešan način da obriše, pa, ispostavilo se da postoji, a to je zapravo moglo biti štetno. Tako izbegne drugi put u ginekologa ili zastrašujuće Google pretragu na neki post-brisanje neželjenih efekata možete da se osećaju i obrate pažnju na ono što ti doktori kažu da treba i ne treba da radi dole.

load...

Kada su deca suviše star za mame da obriše svoje zadnjice?

Nemojte brisati nazad ka napred

To ne može biti čak i nešto mislite o nakon što si uradio svoj posao i pre nego što podigni donji veš, ali je Isa pravi način da se i pogrešan način da se obrišite obrišite. Kako da znate da ste to radili u pravu, i da li uopšte bitno? Dr Džastin Sloan, rezident lekar u Abington bolnici u Pensilvaniji, će vam reći da doesmatter - i on ima prilično dobar razlog.

"Vipe front to back nije vratio na front", on savetuje. "Brisanje nazad ka napred donosi bakterije iz anusa bliže mokraćnog kanala (rupa uriniranja od) što može dovesti do infekcija urinarnog trakta."

Ako ste ikada imali upale mokraćnog trakta i ranije, da ćeš uraditi sve što možete da se uverite da ne idu kroz neugodnosti imanja još jedan ponovo, uključujući i zalihe na soka od brusnice i korektno brišući od sada.

Ako znaš šta je dobro za tebe, ti ćeš sedeti u ispravnom pooping položaju

load...

Nemojte brisati agresivno

Umetnost brisanje privatne delove može biti besmislena akcija, jer to je nešto što radite više puta dnevno. Jedna od stvari koje možete da radite pogrešno je kako gruba i teško ti sa stvarnim kretanjem.

Dr Majkl Ingber, direktor Centra za specijalizovane zdravlje žena u Denville, Nev Jersei, naglašava da je najbolje da ne obriše previše agresivno.

"Ponekad žene mogu dobiti mikro-ogrebotine, koje omogućavaju bakterijama da rastu i može izazvati upalu i iritaciju na otvaranju uretre," kaže on. "Ponekad" boja će učiniti '! "

Ditch ženskom maramice

Iako su možda izgleda kao da su vam pomoći da čistija, poslednja stvar koju možete učiniti da zaštitite svoje donju polovinu kada se koristi kupatilo je odbaciti bilo kakvu ženskih maramice ili beba briše.

8 stvari koje bi verovatno trebalo da znate o tvojoj vagini

Prema Ingber, "Izbegavajte bilo koju vrstu ženskih maramice ili vlažne maramice za bebe koje sadrže alkohol ili glicerin. To mogu biti iritantan za površine sluznice poput vagine. Ako osećate da koristite vlažnu maramice, proverite da li je navlažena samo sa vodom ili fiziološkim rastvorom, jer su neki od hemikalija može da vas dodatno iritira. "

Mali pomak u brisanje može napraviti veliku razliku u svojoj urogenitalnog zdravlja, tako da obratite pažnju na sledeću put do toaleta.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Mišofonija je razlog što zvuk ljudi koji žvakanje čine neke ljude ljute

Post Zdravlje

Sindikat Gabrijela otvara se oko skoro 10 pobačaja i mnogo krugova IVF-a

Post Zdravlje

Moja perspektiva o zdravlju se promenila nakon što sam izgubila moju majku

Post Zdravlje

Moramo razgovarati o materinstvu za osobe sa invaliditetom

Post Zdravlje

Završio sam da dozvolim da moja prazna materica diktira moje samopoštovanje

Post Zdravlje

4 startupa koja su menjači igra za seksualno zdravlje

Post Zdravlje

Ne, to nije vaša mašta - vaš period utiče na vašu kožu

Post Zdravlje

Hajde da razgovaramo o tome šta marihuana može (možda) učiniti za vaš seksualni pogon

Post Zdravlje

Kako je rak promenio način na koji gledam na davanje

Post Zdravlje

4 potpuno realne stvari koje možete učiniti danas da počnete da poboljšate svoje zdravlje

Post Zdravlje

Koliko je gubitak kose normalan?

Post Zdravlje

Pokušavate da zamislite? važan test vaš ginekolog vam ne govori