Zašto uzimam svoje cijevi vezane prije 30 godina | RS.burnbrightlove.com

Zašto uzimam svoje cijevi vezane prije 30 godina

Zašto uzimam svoje cijevi vezane prije 30 godina

Ja sam 29, a ja se moje cevi vezan. To se dešava. Imao sam neke različite reakcije od ljudi, pa mislio sam da objasnim svoj obrazloženje iza ovog donekle trajnog rešenja.

Borim se sa nekim ozbiljnim psihickim problemima koji su me mučile, jer sam bio 15. Upravo sam kombinaciju lekova koji me održava stabilan, srećni, i mogu da živim svoj život. Kada ne uzimam lekove, ja stalno plačem. Ja sam ljući, nestrpljiva, i generalno iz UN-zabavna osoba bude oko. Kada zatrudnim, imam luđa. Lekovi treba prilagoditi i hormoni treba baviti. Onda posle trudnoće, ja sam sklon da postporođajne depresije, što čini da je 6 meseci mog života tobogan besmislica. To je puno ludih koji narušavaju svoje odnose sa drugima i čini moj život jadnim. Ovo je glavni razlozi iza odluke.

load...

Moja hipohondrija, OKP, i PTSP stvoriti začarani krug mentalne bolesti ne može da pobegne

Povrh toga, ne mogu da verujem kontrolu rađanja. Bio sam na kontroli rađanja, kada sam zatrudnela sa bebe Vallace. Mora da je stvarno potrebno da dođe na svet. Dakle, sada sam mnogo više zaziru od tradicionalne kontrole rađanja. Znam da su šanse da se to ponovo dogodi verovatno um-numbingli tanak, ali ja bih samo radije ne da rizikujemo. Mi zaista ne možemo priuštiti još dece. Novac je faktor u većini naših životnih odluka, i mi iskreno ne smatram da bi bilo fiskalno odgovorna za nas da imamo još jedno dete. To je samo naša situacija. Siguran sam da će verovatno raditi ako se snažno osetio da treba da imamo još jedno dete, ali, kao što ste već mogli pretpostaviti, nisam imala taj jak osećaj.

Moj 35-iear-old ladi bita se očigledno smatraju 'starima' po mom OB / GIN

Ne kažem da svaki 29-godišnji treba da nestane i da ovu proceduru. Kažem da je to ono što osećam je za mene i mog tela. Trudnoća je teško za mene, mentalno i fizički. Nijedan od mojih trudnoća nije bilo lako oni, a ovaj poslednji je posebno teška. Želeo sam glatke trudnoću tako loše, ali oni jednostavno nisu bili u mojim kartama.

Moj "nekompetentan cerviks 'me je naterao na odmor u krevetu - i da preispitam svoj život

load...

Nemojte me pogrešno shvatiti, ja volim svoju decu. Zahvalan sam svaki čovek je u mom životu, i ovde i na nebu. Ne bih ih odustati za svet. Ali osećam kao da su moj svet sada i naša porodica je završena. Ne osećam nikakvu tjeskobu ili stupor o ovoj odluci. Osećam olakšanje i uzbuđen za sledeće poglavlje mog života. Osećam se kao da mogu da skočim u roditeljstvu sa obe noge znajući da ne moram da se pitam da li jednog dana ću morati da prođe kroz bol i stres drugog trudnoće. To je zapravo prilično oslobađajuće osećaj.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Šta bi trebalo da znate o seksu tokom oporavka poremećaja u ishrani

Post Zdravlje

Želite da iskusite još orgazama? evo šta da kažete vašem partneru

Post Zdravlje

Neudobno mi govori o svom menstrualnom bolu kod mog doktora

Post Zdravlje

Pratiti plesnu karijeru učinila sam se samosvesnim za moj period

Post Zdravlje

9 stvari koje možete učiniti da bolje počnete večeras

Post Zdravlje

Može li veganska ishrana stvarno ublažiti simptome endometrioze?

Post Zdravlje

Politika koja bi mogla smanjiti broj smrtnih slučajeva svake godine

Post Zdravlje

Koje plodnosne aplikacije vrede?

Post Zdravlje

Evo najboljih načina lečenja Bruisa

Post Zdravlje

Moj period krvnih ugrušaka se pogoršao sa godinama

Post Zdravlje

Ovo bi moglo biti totalni menjač igre za one sa postpartalnom depresijom

Post Zdravlje

Pomoć: ne mogu prestati da plačem Nema očiglednog razloga