Zimske vežbe za vežbanje kako bi vaš trening učinio zarezom | RS.burnbrightlove.com

Zimske vežbe za vežbanje kako bi vaš trening učinio zarezom

Zimske vežbe za vežbanje kako bi vaš trening učinio zarezom

Zima je: biramo udobno ćebe, u vangabaritni pidžame, A toasti šolju tople čokolade i vaš kolekcija se osećati dobro, do-ništa ne filmovima. Iako zima definitivno je jednako daleko više vremena cuddled na kauču ili krije od upozorenja Meteorolog je, ovjerene zdravstvene i vellness trener i lični trener Džejn Diamondreminds SheKnovsour zdravlja ne zimski san. I pored toga, u ovo doba godine, motivacija je često teška bitka. U snegu.

"Tokom hladnih meseci, imamo tendenciju da ostanu u zatvorenom prostoru, jedu više i postaju manje aktivne," objašnjava Dijamant. "Imamo tendenciju da dobiju na težini, izgube mišićnu masu i oštećuju naše energije i izdržljivosti nivo."

load...

To zapravo stvara udarac prilikom promene vremena i da se vratimo na toplije vremenske rutina, ali sada nemaju kondiciju, izdržljivost i motivaciju da se ponovo iste fitnes režima koje smo imali pre nekoliko meseci, dodaje ona.

Tople kupke mogu imati koristi svoje telo Kao vežba Does

Ako osećate da imate sezonsku propusnicu o borbi autobusu kada je u pitanju zimski vežbi, kradu ove savete i trikove sa fitnes profesionalaca.

Vežba za borbu protiv depresije

Pored koristi svoju vanjsku gradju, radeći svoj otkucaje srca vam daje dodatni ruku u borbi protiv sezonskog depresije. Kao kondicioni trener i stručni Nadia Murdockekplains, mnogi ljudi doživljavaju intenzivnije simptome tuge kada noću dođe ranije, a dani su hladniji. Neka vaše raspoloženje podstiče vašu odlučnost to zaista i učiniti u teretanu ili održi obećanje ste dali vašeg najboljeg prijatelja o subotu ujutro spin času rezervisao zajedno. Na kraju krajeva, ako se osećate manje od zvezdana, kod kuće i izbegavanje druženja neće pomoći vašem slučaju, ali probijanje torbu će vam pomoći da se izduva i oseća pun energije.

load...

Probajte novi trening

A efektivna, kompletiranje isti-ole, ole istog 30-minutni trku i 15-minutni sesije dizanje tegova u teretani može da počne da vas zeva samo razmišljam o tome. Posebno kada postoji nekoliko centimetara snega na terenu, a vi ćete morati da spoje do samo da da sve skinu jednom dođete u teretani, morate nešto uzbudljivo kao gorivo za svoj duh.

Murdok predlaže se prijavili za novi butik fitnes klase nikada niste pokušali, služi kao iskra radoznalosti da se ti pokretnom - bukvalno. "Uzbuđenje pokušava nešto novo pomoći će povećati motivaciju. Izađite iz svoje zone udobnosti i razmotriti klase ste žele da probam ili su van norme, kao i zatvoreni veslanja vode, Buti joge ili novi kardio plesa ", kaže ona.

Šta se promenilo O ostvarivanju Nakon što sam rodila

Okrenite od učesnika u nastavnika

Ako ste tip osobe koja ne ćeli da izneveriti kojih vam je stalo, tako da prelazak sa učesnik nastavnika može pomoći da se razvije obnovljeni angažman u vellness. Kako objašnjava Dijamant, ako ste već iskusnog fitnes pro, možete iskoristiti znanje, predanost i iskustvo prema nekome ko može da koristi smernice. "Da li postoji neko koga poznajete da bi voleo da idu na časove ili početi prikazivati? Postao njihov prijatelj. Vraćajući je jedan od najvećih načina da se stvori radost ", ona deli.

Ili ako vaš dnevni boravak dozvoljava, razmislite sastavlja 45 minuta visokog intenziteta intervala klase obuke za svoje komšije da se pridruže. Kada znaš da dolazi u 9 časova - bez obzira na sneg, susnežica, leda ili kiše - nećete biti u iskušenju da spava samo još 10 minuta.

Find vežbanje drugare

U zavisnosti od toga šta sezona vaši prijateljstva trenutno biciklom kroz, možda osećate kao usamljenog entuzijaste koji zaista žele da rade van. Pošto vaši doživotni prijatelji imaju decu, planiranje venčanja ili ostvarivanju pasoš više od svojih tela, Murdok predlaže pronalaženje novih istomišljenika drugari koji žele da se posvete teretani rutinu.

"Postoji nekoliko novih sajtova i aplikacija koje nude podršku u traženju prijatelja sličnih interesovanja. Ove aplikacije su bez-strings-attached i strogo platonska, "ona deli.

Niste sigurni gde da počnem? Murdok predlaže Hej! Vinafor žene samo za fitnes, dok ZogSportsorganizes Intramural- timovi i društvene događaje. Uostalom, što podrške i odgovornosti partnera stvarno pravi razliku kada bori da održi svoj raspored u ledenim temperaturama.

Nema odlaganja dugme

To nije samo vaš mentalni izdržljivost koji inspiriše da rade do znoj kada bi radije da miruje, ali je isto tako odmarao se osećate kada se probudite svakog jutra. Kao Dijamant primećuje, ako ne ubire koristi od sna temeljno noći, to je manje verovatno da će imati dovoljno para da bi se pritisnula na sat vremena znojenje Sesh.

Ne samo da vas probudi spreman da se pozabavi vaš rad i taj vrući klasu joge, ali to će vam pomoći da upravljate i tvoje navike u ishrani. "Važno je da napravite dobar san navike. Kada ne spavamo, mi nismo svesni, moćno i motivisani. Imamo tendenciju da zbuni glad sa umoran i prejedanje "Dijamant dodaje.

Tako ostati budan i krenemo, i proleće će biti ovde pre nego što znaš.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Prema samoj nauci, sve pojedine dame su zeznute

Post Zdravlje

Doroti Hamill o tome šta se promenilo u vezi klizanja od kada se takmičila

Post Zdravlje

Šta znači detoksiranje, i da li je to moguće?

Post Zdravlje

Zašto je princ Harri otvaranje o borbi protiv mentalnog zdravlja toliko važno

Post Zdravlje

Dobro namijenjeni pokloni ne bi trebali dati nekome ko se bavi neplodnošću

Post Zdravlje

Zašto je važno da se Tailor svift pojavila na suđenju

Post Zdravlje

Nisam srećna što sam tanka - hronično sam bolesna

Post Zdravlje

Zašto imam bolno mokrenje posle porođaja?

Post Zdravlje

Bojim se da sam prošla svoju hroničnu bolest svojoj djeci

Post Zdravlje

Kako je sindrom hroničnog umora utjecao na moj seksualni život

Post Zdravlje

Šta treba da znate o posthumnoj ekstrakciji sperme (da, to je stvar!)

Post Zdravlje

Ispuštanje sveća na rođendansku tortu je isto toliko brzo koliko mislite da jeste