10 podzemnih radarskih parkova da stavite na listu kofea | RS.burnbrightlove.com

10 podzemnih radarskih parkova da stavite na listu kofea

10 podzemnih radarskih parkova da stavite na listu kofea

State Parks, bukvalno, predstavljaju nacionalno blago. Ove zaštićena područja su nekako od poslednjih bastiona prirode u našem ludom TechEd-van sveta - i oni su sonecessari da posete kako da isključite i povezivanja sa sobom, svojim porodicama i Zemlje. Zvuči otrcano, ali to je istina.

I ima preko 6.000 državnih parkova u ovoj zemlji - 6.000! Očigledno, to je previše za istraživanje i previše znati ako ne posvetio ceo život izviđanje i svaki sam (što ne bi bio tu lošu svirku sada da mislimo o tome). Oni su svi neverovatno, ali izgleda kao da je samo nekolicina koji su uvek dobija sve dobre štampu - pa kako mi treba da nađemo što manje poznate parkovi zaista ne bi trebalo da propustite?

load...

Zato što smo vam svima mnogo volim, otišli ​​smo napred i uradili istraživanje i otkrio neke od tih parkova nepoznatih koje vredi avantura.

1. Makoshika Država park, Srbija

Image: DeAgostini / Getti Images

Montana je državni parkovi nekako dobiti vratila zahvaljujući Iellovstone i sve, ali Makoshika je definitivno jedan dodati na listu must-see. Ne samo da je 11.000 hektara divljine ponudu pogled ispunjen planinarenje, ali je park najznačajniji po svojim dinosaurusa fosila. Tako je. Možete dobiti izbliza i lično sa nekim praistorijskih fosila dok se turu.

2. Mali Misuri State Park Severna Dakota

Slika: SuperStock

Nemojte da vas zbuni po imenu. Mali Misuri State Park je zapravo nalazi u Severnoj Dakoti, i nije to malo. Park je skriveni dragulj jer je većina od 30-milja staza u su samo dostupni konjima ili planinarenje. To je vredno Trek preko daljinskog prostranstva koji je opisan kao "živopisnoj čudo."

3. Starved Rock State Park Ilinois

Slika: Edi J Rodrikuez / EieEm / Getti Images

load...

Check out Starved Rock State Park za svoje planinarske staze. Ti ćeš se vratiti za stavove. Zahvaljujući reke koja prolazi kroz kanjon i jezera, možete takođe kamp, riba i čamac u ovom državnom parku. Sa 18 kanjona i 13 kilometara planinarskih staza, ovaj park nije samo Instagram-dostojan, to je zapamtiti-it-za-životu-dostojan.

Kako Take semejnogo Vacation

4. Kodachrome Basin State Park Juta

Slika: Joseph Broderick / EieEm / Getti Images

Juta je jedan od najboljih scenskih destinacijama. I dok nacionalni parkovi kao Zion i Brice Canion dobiti mnogo publiciteta, Kodachrome Basin zaslužuje mesto na listi. Boje su tako živo u ovom državnom parku da je ekspedicija Društvo National Geographic je nazvan Kodachromeafter 1948. Boja film.

5. Gurnite Rock State Park Arizona

Image: DeepDesertPhoto / Getti Images

Arizona je bogata zanimljiva orijentira pored uživa od Velikog kanjona. Escape the opekotina letnju toplotu ide na Slide Rock, tako nazvana za prirodne vode slidethat formira klizav krevetu Oak Creek. U osnovi, to je kao vodeni park prirodno.

6. Krater dijamanata State Park Arkanzas

Slika: PaaschPhotographi / Getti Images

Možda sam volim ovaj park jer je izreka je istinita - dijamanti su stvarno najbolji prijatelj devojke. Stvarno, volim da mislim da je moj unutrašnji dete uzbuđen idejom otkrivanja nešto nikada ranije nije viđeno sa ljudskom oku. Jer je to upravo prilika imate dok istražujete Krater dijamanata. Vidiš, to je imenovan jer postoje stvarne dijamanti ovde, i ako nađete neki, ti ga odvesti kući.

7. Prirodni Mostovi Država Plaža, Kalifornija

Slika: Džejms Čou / EieEm / Getti Images

Ime je prilično jasno, narode. Ali prekrasan pogled plaža nije jedino Natural Bridges nudi. Ima tona morskog života, tako da ste sigurni da naslutiti more zvezde, sasa, rakove i više. Čak i bolje, plaža je poznata po svojoj monarh leptir migracije, koje možete iskusiti u jesen.

8. Ha, Ha Tonka State Park Misuri

Slika: Edi Brejdi / Getti Images

Ha ha Tonka ne samo da nudi najzabavniji ime parka na ovoj listi, ali ima i dvorac. Tako je. Možete proveriti ruševine dvorca koji je izgrađen 1905. Godine, a vi pješačiti među 13-milja staza za Park nudi. Tu su jame, prirodne mostove, pećine i jezero za istraživanje.

To su Top 10 Most Instagrammed mesta na svetu

9. Katedrala kaverne državni park Alabama

Slika: Džef Grinberg / Getti Images

Katedrala kaverne je prvobitno poznat kao Bat Cave. Treba li reći više? Pored istraživanje ovu pećinu čuđenja, možete takođe kamp, pešačenje stazama, idite zip-oblogu i ribu. To je savršeno mesto za celu porodicu.

10. Drvo-Tikchik State Park Aljaska

Slika: Mark Luis / Getti Images

Moji roditelji su veliki Aljaska ljubitelji. Random, znam, ali moj otac je veliki Outdoorsman i ribolovac, a mi imamo porodicu koja živi tamo. Ja to pominjem jer je moj otac voli Drvo-Tikchik State Park uglavnom zato što mislim da je upravo voli kaže reč "Tikchik." Ja mali, mali. Ime zabavno-da-kažem je daleko od jedinog strahovitost Park nudi. Od pešačenje do plutajući niz reku, nećete zažaliti uzimajući u ovom oduzima dah pejzaža.

Ovaj post je sponzorisana od strane Land Rover.

load...

Slične vesti


Post Živeti

Profesionalno sam se pojavio (da, to je stvar)

Post Živeti

12 zastrašujućih valjača u Sjedinjenim Državama koje će vas apsolutno zaplašiti

Post Živeti

Kako izbjeći političku dramu tokom praznika

Post Živeti

5 saveta za iznajmljivanje kuće za odmor

Post Živeti

Složio sam se da budem kolega deveruše, ali ja to ne mogu priuštiti

Post Živeti

9 najgorih vjenčanih priča žena

Post Živeti

Papa se udala za 2 polaznika staze tokom leta

Post Živeti

Osjećate se bespomoćno nakon izbora? evo tačno šta da radi

Post Živeti

Kako se riješiti toksičnom porodicom tokom praznika

Post Živeti

5 razloga da žene postaju bolje lideri od muškaraca

Post Živeti

Ovi fleksibilni honorarni poslovi su savršeni za kršenje studenata

Post Živeti

10 ljetnih zabava ideje, tako da možete baciti dvorište dvorišta stoljeća