13 najboljih kuhinja koje smo videli 2018 | RS.burnbrightlove.com

13 najboljih kuhinja koje smo videli 2018

13 najboljih kuhinja koje smo videli 2018

Dom je tamo gde je srce, a srce većini domova je kuhinja. To je mesto gde svi okuplja, chat i - najvažnije - jede. Zato je tako taster da bi ga dobro osmisliti tako da je mesto gde ljudi vantto biti.

Bilo da je vaš lični ukus teži vazdušaste i svetao, elegantan i moderan ili rustik i udoban, na 13 kuhinje ispred će vam dati ozbiljan inspiraciju za to kako da ažurirate svoj.

Udoban dom kuhinja

Slika: Riki Snajder

load...

Prilikom projektovanja ogroman 12.000 kvadratnih metara kući Tamara Magel hteo da oponaša udoban, Salaš osećaj. Ona je to uradila u kuhinji uključivanjem je hrast plafon -reminiscent evropske farmhouses- i dodaje sitne detalje kao paperjast stolica bacanja i industrijsko-šik light fiktures da stvori neobična još luksuzni trpezariju.

14 Budžet-Friendli kredenac & Makeovers

1920s kuhinja

Slika: Skot Rickles

Pretpopisna slike ovog 1920 kitchenare gotovo neprepoznatljiv u odnosu na svetlom i sunčanom prostoru je postalo! Dodavanje novi sloj tirkizna boja na cabinetri odmah živnula sobu sa pop boje.

Elegantan životni prostor

Slika: Regan Tejlor

Kombinujući klasičnu eleganciju sa modernom funkcionalnošću, dizajner Džesika Dejvis je ovu kuhinju u elegantnom stambenog prostora, koji zahvaljujući delu privlačan bar je glavni za druženja.

load...

1930 Fiker-gornji

Slika: Keli Hobs

Ova 1930s Fiker-uppergot moderan update koji je savršeno ogleda u prostornom novoj kuhinji. Volimo kontrast dubokog zelenog cabinetri sa belom backsplash i countertops.

Fresh-osećaj kuhinja

Slika: Rakel Langvorthi

Obilje zelenila i prirodnog Tekstura tkani mesta se već duže sveže-osećam kuhinje. Ugrađeni klupa i štedi prostor i podstiče velike porodične večere.

Crno i belo

Slika: Laura Joliet

Ovo kitchenis lekciju u ukrašavanje sa crnom i belom! Crni podovi u paru sa belim mermernim countertops da krajnji izjavu - čak i privezak svetla su šik.

Uptovn kuhinja

Slika: Viktor Harshbarger

Ova prekrasna Upper East Side kitchenis jednakih delova luke i domaći. Moderni drveni Cabinetri je centralni deo dekora, ogleda svuda iz posuda za voće centralni na uredno naslagane sečenje dasaka.

10 Kuhinje Gde Backsplash je glavni događaj

Otvorena kuhinja

Slika: Džeremi Liebman

Kada radite sa primarnim bojama, to je najbolje zadržati ostatak na minimalistički neutralna kako bi zaista učinili jarke nijanse pop. Evo, ručno crno-bele Marokanski pločice i jednostavan beli deo pločica Backsplash sa otvorenim kitchenfrom ostatka kuće.

Čist i svetao

Slika: Farmhouse Sveže

Farmhouse Sveže osnivač Šenon McLindenspends većinu svog vremena radi u kuhinji, tako da se opredelila za čistu i svetao dizajna. Da se ​​inkorporira tradicionalni dizajn ranč - ona ​​živi u Teksasu, na kraju krajeva - dodala je ona u seoska kuća sudoperom, starih znakova i seoskih bronze stolice.

Brooklin kuhinja

Slika: Majkl Viltbank

Sve u vezi Dan Pelosi je smelim i živih Bruklinu apartmentis šarene savršenstvo, posebno kuhinju. Mi volimo svoju posvećenost uključuje svetle nijanse svuda, od jedinstvenog tirkizna pendant light njegovom besprekorno boja-koordinisanog prikupljanja kuvaru.

Dva-toned kuhinja

Slika: Ejmi Bartlam

Ovo savršeno izvršeno dva zategnut kuhinja savršeno uklapa dva jedinstvena dizajna estetiku sa velikim drvenim ostrva i prirodnog dekor. Dizajner Natali Majers zaista prikovan za Kalifornija-cool motiv je ciljao u ovom Home Makeover.

Otvoren koncept

Slika: Uho Huttunen,

To bi trebalo da bude iznenađenje da predsednik i izvršni direktor Marimekko je Tiina Alahuhta-kasko ima kuću podseća na potpisa smelim dezenima i bojama brenda. Njen otvoreni koncept kuhinja, što je savršen za zabavu, oslanja na nekoliko totalne otiske začiniti inače neutralno-boje površine.

11 Prekrasan Kuhinje želimo su naši

Custom cabinetry

Slika: Julija Brener

Kuhinja je bila najveći razmetanje za dizajner enterijera Alek Kaehler, a definitivno se isplatilo. Kada renoviranje svog Chicago Tovnhouse, ona uložila u visoko-kvalitetnih uređaja i opredelila za namenski napravljen cabinetri da se stvori prostor koji će biti uživa u godinama koje dolaze.

load...

Slične vesti


Post Živeti

5 malih koraka koji mogu napraviti veliku razliku u vašim finansijama

Post Živeti

12 radnih dana možete uzeti za manje od 100 EUR

Post Živeti

Evo šta se desilo kada sam na poslu bio potpuno pijan

Post Živeti

Chelsea Clinton, gvineth paltrov i druge žene osvajaju nagrade za godinu dana

Post Živeti

Delta & Ann rampa se nadmašuju nadogradnjom sedišta od 30 evra

Post Živeti

Kelli Rovland takođe ima krivicu mamu - i to je u redu

Post Živeti

U.s. vojska zaustavlja izgradnju pristupnog pristaništa Dakote

Post Živeti

Ne propustite ove dijamante u grubim vrućim tačkama kada posetite Čarlston

Post Živeti

5 načina čitanja ljudske emocionalne inteligencije i zašto je to bitno

Post Živeti

Što više sličim, postanem kod mog oca, više ga osramoćavam

Post Živeti

Manje je verovatnoća da ćete dobro platiti ako imate jedno od ovih imena

Post Živeti

Prednosti Biti zahvalne su stvarne - i mogu samo promijeniti vaš život