5 efikasnih načina za ukidanje radne anksioznosti | RS.burnbrightlove.com

5 efikasnih načina za ukidanje radne anksioznosti

5 efikasnih načina za ukidanje radne anksioznosti

Da li se osećate kao da ste u vezi da ima napad panike na poslu svaki drugi dan? Da li stalno budi iz ankietidreams u 4 ujutro, a zatim prevrtanja i proveru radni email i nikada se vratiti na spavanje? Ne, nisi lud - većina nas bio tamo u nekom trenutku. Ali to i dalje ne bi se situacija u redu.

Bez obzira da li ste zastrašeni svojim šefom ili osećaju kao da upravo imate previše na tanjiru, vi ćete želeti da pronađu neke načine za upravljanje svoj stressso nije tešku. Naravno, neki iznos od pritiska je zdrav i može vas držati motivisani. Ali, ako se osećate panično većinu vremena, samo se sećam da je jedina gora stvar od stresa dreamsthemselves dozvoljava im da utiču na vaš učinak na poslu - tako da je potrebno da preduzme neku akciju koja će vam pomoći da ohladite napolje.

load...

To je lakše reći nego učiniti, pogotovo ako ste skloni anksioznosti. Međutim, postoje neke strategije koje mogu pomoći da prespavaju noć - i čine ga preko sledećeg dana.

Ne spavam sa vašeg telefona na krevetu pored

Ozbiljno, ne. Da, još uvek postoje stare škole budilnici, tako da to nije opravdanje. Buljite u ekran za dovoljno vremena svakog dana; ne treba da bude (slash apsolutno ne bi trebalo da bude) poslednja stvar koju uradite pre spavanja i prvo što radite kad se probudite.

Provera rada email u ovim vremenima je dužan da spike do svoje nerve i da ste više pod stresom tokom dva trenutke koji bi trebalo da bude miran. Napravite tačku za početak i kraj svoj dan bez naglašavajući šta je doći.

Na kraju dana, proverite dnevni red sutrašnje

Ne morate da pišete dugu izveštaj svako veče pre nego što izlaze iz kancelarije, ali zapišete neke beleške ili brzo spisak stvari koje želite da postignete sledećeg dana. Planiranje unapred malo će vas spasiti od osećate preplavljeni kada stignete na vašem stolu sledećeg jutra - Plus, to će vam pomoći da to davi poludeo to-do je do kraja večeri, znajući da imate plan igre.

load...

Krenemo

Možda se osećate kao da jednostavno nema vremena da se ostvari u toku radnog dana. A ponekad ne postoji. Ali kad god možeš - čak i ako je to za 20 minuta dva ili tri puta nedeljno - guzicu u teretanu, na klasi ili jog oko 'haube. Vežba ublažava stres i frustracije, pa čak i ako se osećate preplavljeni o pokušaju da se uklope u treningu, osećaćete se mnogo bolje nakon dobijanja brzo znoj sesiju u.

Vaš trening može biti dobro vreme za razmišljanje. Nema boljeg vremena nego dok bežiš pokušati da shvatim kako da reše sve što te je drži noću.

Dajte sebi odmor

To ne znači samo ne sekiraj se. Dajte svoj stvarni pauzu. To ne mora da bude jedan pauzu sat vremena za ručak (li oni uopšte postoji?), Ali napolje - čak i ako za 15 minuta - da se malo sunca, kafu ili neku hranu. Bićeš opuštenije i produktivan ako dozvolite sebi uzeti predah jednom ili dva puta dnevno.

Ako je zaista previše, obratite se menadžeru

Mogao bi biti zabrinuti da će izgledati kao da ne mogu da podnesu svoj posao. Ali takođe može samo previše dešava - i vaš menadžer neće biti u mogućnosti da pratite sve što radite. Ako je tvoj posao je postao nerazuman, razgovarati sa nekim o tome pre nego što eksplodiraju. Ljudi će te poštovati da je odgovorna i sigurnost o tome šta je izvodljivo, pogotovo ako je jasno da će biti produktivniji ako imate malo više podrške.

Na kraju, da korak unazad i ne zaboravite da je vaš posao je privremen. To je samo jedan deo vašeg života, i dok je to važno, uvek možete da istražite druge opcije ako se Počinjem da se osećam kao parazit.

A ako volite ono što radite (osim delova koji izazivaju noćne more) i da se osećate kao vaš anksioznost je više funkcija vaše ličnosti nego stvarnog posla, pokušajte da se setite da je rad rad, a to će biti stresan ponekad. Svako pravi greške i ima loše dane, ali ni jedan posao nije vredan ugrožavanja svoj razum.

load...

Slične vesti


Post Živeti

Pitali smo stručnjake za najbolje savete o promeni karijere

Post Živeti

Definitivan vodič za najbolje sadnice na etsi

Post Živeti

Kako tražiti povišicu - i dobiti ga

Post Živeti

Menadžeri zapošljavanja nam govore o najčešćim greškama u rezimeu

Post Živeti

Rukavice tima olimpijskog tima su izvan našeg razumevanja

Post Živeti

Ove 30 preduzeća su rangirale kao najbolje mesto za žene koje rade 2018. godine

Post Živeti

Kako dati za davanje u utorak

Post Živeti

5 pitanja da se zapitaš pre nego što napustiš posao posle bebe

Post Živeti

Ide u Australiju? ova aplikacija otkriva autohtonju istoriju u kojoj ostajete

Post Živeti

13 poklona savršeno za sve koji su potpuno opsednuti igricama na ploči

Post Živeti

11 sjajnih poklonskih ideja za vašeg pomoćnika

Post Živeti

Stvarna vještica je težina sve većoj popularnosti vještina