5 saveta za iznajmljivanje kuće za odmor | RS.burnbrightlove.com

5 saveta za iznajmljivanje kuće za odmor

5 saveta za iznajmljivanje kuće za odmor

Pre nego što kliknete na "knjigu" na sledeći odmor i troše bogatstvo na svojoj hotelskoj sobi, zašto ne pogledati u zakup kuće na odmor umesto toga. Vi ćete uštedeti tonu na smeštaj i hrana troškove, a vi ćete imati udobnost i privatnost kući! Razmišljajte o tome kao vaš dom daleko od kuće.

Osim ako planirate da iznajmite McMansion 10 puta veći nego svojoj kući, možete uštedeti i do 70 odsto na odmoru smeštaja od iznajmljivanja kuće! Samo sledite ove savete i trikove, a istraživanje kako bi izbegli plaćanje previše ili prevara. Provesti dolara hard-earned odmor na nešto više zabavu, kao novu garderobu ili nadogradnju na prve klase!

load...

Read revievs

Ne bi kupiti novi auto, novi par pantalona ili izaći da jede bez prethodne provere mišljenja, zar ne? Isto važi i za iznajmljivanje kuće za odmor. Fotografije mogu biti sjajna, ali to ne znači ništa ako susedi su strašno, frižider ne radi, a vlasnici su nepristojno! Pre nego što rezervišete, proverite sa sajtovima kao što su HomeAvai.com, TripAdvisor.comor VirtualTourist.comto vidi da li je domaći ste zainteresovani za poseduje komentare. Neki od ovih sajtova takođe omogućiti da se obratite recenzenata, tako da možete govoriti o tome šta vole ili ne vole. Plus, vlasnici nisu dozvoljeni za uklanjanje negativne komentare tako da dobijete pravi perspektivu.

Plan rano

Ako planirate odmor, to je obično najbolje za početak istraživanja rano, naročito ako planirate da fliingto obezbediti najbolje cene. Isto važi i za rezervaciju kući na odmor. Za mnoge destinacije, a posebno najpopularnijih turističkih gradova, booking rano će ti najbolje cene, vam pružili dovoljno vremena da pregovaraju cene i uslove i zatvorimo najpopularnijih domove. Takođe je važno da se sezone i odmor u obzir. Na primer, ako želite da iznajmite kuću u jesen u Novoj Engleskoj, moraćete da rezervišete najmanje šest meseci van. Isto važi i za plažu kuća na Karibima tokom zime. To su visoke turističke sezone, tako da ćete morati da rezervišete i dobro platiti unapred.

load...

Postavljaju pitanja

Kada je u pitanju iznajmljivanje kuće iz kancelarije nepokretnosti ili stan, bez sumnje je glupo. Aleksis de Belloi, potpredsednik HomeAvai.com, poziva Zakupci da bude što precizniji kada upitan. To je posebno važno da se pitaju o tome šta je uključeno. Da li će posteljinu i peškire biti uključeni? Da li je potrebno da koristite plaža pas ili pružaju ležaljke? Da li je sav nameštaj i dekor uslovom? Šta o politici za kućne ljubimce. Mnogi vlasnici su posebno i želite da znate veličinu, rasu i starost. Takođe, ne boli pitati za preporuke. Gde oni vole da jedu? Njihova omiljena parkovi, plaže ili znamenitosti? Najbolji šoping? Mnogi vlasnici i agenti će biti više nego srećan da obezbedi lične Recs.

Potpisati ugovor o iznajmljivanju

Ovaj dobija debeli "duh", ali mnogi zakupci su previše uzbuđeni ili preokupiran svog odmora i oni zaborave da traže i potpisati ugovor. Iznajmljivanje bez ugovora ili sporazuma je kao uzimanje posao bez potpisanog ponude ili iznajmljivanje stana bez zakupa. Ugovori i sporazumi su imperativ, naročito za one "za svaki slučaj" scenarija. Ako prekršite nešto slučajno ili nešto pauze dok ste tamo, bez dogovora, možete da završite plaćajući pozamašnu kaznu ili da budu u potpunosti odgovoran. Pored toga, ugovori o zakupu čine vlasnika odgovornost kao dobro.

Plan za neočekivano

Kada planirate bilo odmora, uvek morate da imate rezervni plan, samo u slučaju neočekivano pojavi. Nastale usled vremenskih uslova, prirodne katastrofe ili ličnom vanrednog stanja, dobro je imati plan B samo u slučaju da domaći ne uspe. Osim toga, uvek pitajte osobu koja vam iznajmljuje kuću za telefonski broj vlasnika. Ako lavaboa klompe, provala javlja ili nešto pokvari, morate da proverite da li imate odgovarajuću osobu da kontaktiraju tako da mogu popraviti situaciju. Takođe, traže listu prioritetnih brojeva za hitne slučajeve, kao lekar, vodoinstalatera ili stolara koji je pouzdan i pristupačan.

Više saveta za odmor

5 Ekpert putovanja tips10 Stai Fit travel tips za holidaisEco-friendli Travel Tips

load...

Slične vesti


Post Živeti

7 stvari na koje treba obratiti pažnju u intervjuu

Post Živeti

Kako olimpijci oblikuju svetski pregled ovih sportista

Post Živeti

Vodič kroz medeni mesec u Čarlston, Južna Karolina

Post Živeti

Da li ćemo moći putovati pre nego što postignemo rodnu ravnopravnost na poslu?

Post Živeti

Šta je bitkoin, i vredi li investirati?

Post Živeti

Menadžeri zapošljavanja nam govore o najčešćim greškama u rezimeu

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: jan. 9. januar. 15

Post Živeti

Odbacio sam svoje novogodišnje rezolucije za listu snimanja i šema

Post Živeti

Kako se pokloniti sastancima koji su totalno sisavci

Post Živeti

Zašto ja visoko preporučujem avanturu sa grupom stranaca

Post Živeti

Trumpova nova izvršna naredba mogla bi da pusti američku decu gladnu

Post Živeti

Ovi netflik hacks će vaš Bingeing dovesti do potpuno novog nivoa