5 savjeta kako da se praznici zadrže u ometanju semestra jeseni | RS.burnbrightlove.com

5 savjeta kako da se praznici zadrže u ometanju semestra jeseni

5 savjeta kako da se praznici zadrže u ometanju semestra jeseni

Stres putovanja, kupovine, i zakazivanje događaja tokom sezone godišnjih odmora je dovoljno lud, ali kao student, vi takođe doživljava dodatnu stresa priprema za kraj jesenjeg semestra. U ovo doba godine je jedinstveno stresna za sve, ali karte su zaista slažu protiv onih od nas trenutno sprovodi visokog obrazovanja. Od seminarskih radova do završnih ispita i prezentacije, ima mnogo da se pripremi za završiti svoje studije 2016 usred sezone odmora.

Ako trenutno rade na procesu završetka ovaj semestar jaki kao to moguće, velike su šanse da biste mogli da imaju koristi od nekoliko saveta koji će povećati vašu sposobnost da se fokusiramo i efikasno provesti svoje vreme. Evo pet saveta za povećanje šanse za acing svoje završne testove i projekte.

load...

1. Studija pametnije, ne teže

Provodite sate u biblioteci proučavanje može da uradi samo toliko. Bez obzira koliko vremena posvetite učenju, vaši napori će verovatno biti urodili plodom, ako ne razviju efikasne navike koje vam omogućavaju da zadrže informacije koje uzimate. To je razlog zašto je važno da se fokusira na kvalitet vašeg studiraju vremena pre nego kvantitet.

Većina učenici mogu koristiti malo pomoći kada se radi o identifikaciji efikasne metode studiranja. Iako pronalaženje efikasnu strategiju studija koja odgovara vašim jedinstvenim potrebama u učenju će potrajati neko pucao problema, izveštaji pokazuju da postoji nekoliko strategiesthat pokazali su najefikasniji preko odbora u pogledu zadržavanja informacija i fokusom. Tokom narednih nekoliko dana studiranja, isprobajte sledeće metode za identifikaciju koji se najbolje radi za vas:

Obrađenijji ispitivanja: Pružanje se sa odgovorima zašto Činjenica je istina

Self-objašnjenje: Objašnjavajući je deo teksta ili primer problem u svojim rečima

Praksa testiranje: Testiranje se na ono što učiš

Distributed praksa: Razdvajanje svoje studiranje gore u nekoliko studijskih perioda

Interleaved praksa: Mešanje različite probleme koje studiraju

10 stvari koje uče kada diplomiraju na fakultet

2. Odmorite se od društvenih medija

load...

Jedna od najvećih pritužbi studenti imaju pri kraju semestra je da jednostavno nema dovoljno vremena za jedan dan. Zanimljivo je da je prosečna student provede osam do tenhours na društvenim medijima svaki dan. To je mnogo vremena provedenog provere u statusima i fotografijama koje verovatno bi bilo bolje proveli studiranja svojih prijatelja.

Dajte sebi The Gift of put ovog semestra radeći na detoksikaciju društvenih medija u nedeljama grade do kraja semestra. Obavezuju da će ograničavanje vaše korišćenje Internet za proučavanje vezane za predmete i iseći na vreme koje provodite perusing vaš društveni mediji hrani. Ne samo da će to dati više vremena da se fokusira na svoje studije, ali će takođe pomoći da shvatite koliko vremena ste svaki dan provode na društvenim medijima i kako bi mogli da se to promeni.

7 saveta bonton za studente koji završe fakultet

3. Vodite računa o svom telu

Kao opšte pravilo, dobijaju adekvatnu san, redovno vežbanje, i dobro se hranila su važne stvari koje treba uraditi da se održi zdrav, dobro funkcionišu tela. Ono što ne mogu shvatiti, da su apsolutno neophodne ovakve stvari ako računajući na mogućnost da se fokusira da prođe svoje kurseve.

Prekovremeno su povezani sa oštećenjem kognitivne performanse i stresa. To znači da kasnih noć strpati sesije se neće ništa dobro bez obzira koliko kafe pijete ostati budan.

To je takođe pokazala da čak i samo 30 minuta aerobne vežbe mogu poboljšati moždanu obradu brzine i povećati druge kognitivne funkcije. Naravno, moraćete da potrajati daleko od svojih studija svaki dan u teretanu, ali štedi 30 minuta do sat vremena će biti dobro vredi vaše vreme kada se vratiš osvežena i spreman da se fokusiraju na svoje kursa materijalima.

4. Odmorite se od alkohola

Da, znam da je sezona godišnjih odmora, ali uzimajući privremenu pauzu od pije ga na odmor partija ozbiljno će vam koristiti na kraju semestra ako se držimo za nju! Iako postoje izveštaji tamo da kažu pije i studiinggo ruku pod ruku, svi znamo da je dan nakon pijenja je u osnovi pranje ako ste skloni mamurluka, što znači da ćete izgubiti ceo dan produktivnosti ako preterate ona na datom noći. Nedostatak motivacije i ukupne bla osećaj koji se od vikenda piće sigurno neće pomoći dok pokušavate da se fokusirate i učestvuju u predavanjima u ponedeljak ni.

Ako prisustvuje zabavi i osećate pomalo neprijatno sam jedini bez koktela, probajte umesto da pije mineralnu vodu ili sok. Na taj način i dalje možete uživati događaj sa pićem u ruci koji će vam pomoći da izbegnete pitanja od drugih koji zahtevaju da znaju zašto ne pije.

12 college Survival Tips nećete čuti od svog savetnik

5. Nagradite sebe

Konačno, dolazimo do najlakši i najzabavniji deo koji treba da uspostavi sistem nagrađivanja za sebe. Na primer, ako ste završili solidan sat studiranja, vi ćete dozvoliti sebi da se odmori i zgrabite svoju omiljenu užinu iz prodavnice. Ili možda čak i da napravi dogovor sa sobom da ako dobijete B ili više na hemiju ispitu ćete kupiti tu haljinu ste bacili da proslavimo.

Kada sebi nešto da rade na, dodate još jedan malo motivacije da ne postoji kada se jednostavno prisiliti da studiraju za satima bez pauze.

Priprema za ace svoje konačne projekte i ispita tokom praznika nije lak poduhvat, ali je definitivno moguće. Sa pravim studijskih taktika i malo sebi brige, primetićete svoju sposobnost fokusiranja i zadrži informacije će povećati dovoljno da efikasno pripremi da daju svoj najbolji rezultat na kraju ovog roka.

load...

Slične vesti


Post Živeti

7 zadataka za outsource kada ste kratki na vrijeme

Post Živeti

Velike vesti kompanije Target će još bolje kupovati

Post Živeti

Zašto sigurnosne igle nisu dovoljne da se suprotstave diskriminaciji

Post Živeti

Ono što treba da znate o ženskom maršu 2018. godine

Post Živeti

104 riječi urbanih riječi koje trebate razumjeti na internetu

Post Živeti

Ovi fleksibilni honorarni poslovi su savršeni za kršenje studenata

Post Živeti

7 pametna navika kupovine, svi miledenali bi trebali početi koristiti ASAP

Post Živeti

Argument protiv pijenja bilo kakvog alkohola u novoj godini

Post Živeti

Evo 44 ljudi koji govore na ženskom maršu

Post Živeti

Ide u Australiju? ova aplikacija otkriva autohtonju istoriju u kojoj ostajete

Post Živeti

21 šokantna statistika - uključujući verovatnoću velike loto pobede

Post Živeti

Kako ova mompreneur stvara pozitivne promene preko svoje kompanije za odjeću