6 savjeta za kampere prvi put direktno iz profesionalca | RS.burnbrightlove.com

6 savjeta za kampere prvi put direktno iz profesionalca

6 savjeta za kampere prvi put direktno iz profesionalca

Odrastanje, imao sam snove postaje urednik i kreće u veliki grad. Bio sam sve o životu grada. Moj san je bio da jednog dana ima stan u Menhetnu Upper Vest Side i provode svoje slobodno vreme šetnje kroz Central Park i trenutno vintage radnje u Sohou. Pa, urednik deo moj san se ostvario.

Nešto čudno počelo da se dešava kada sam otišao na koledž. Ja više nije želeo da putuje u Njujorku svaku priliku sam dobio. Bez uvrede za Nev Iork. To je fantastično, ali počeo sam da shvatam to nije bilo za mene. Ja više ne žudi da se obučem do hit do najnovije klubova i restorana. Umesto toga, imao sam intenzivan, gotovo primarnu potrebu da se u prirodi. Bila je to potrebno. Uostalom, ja sam bio klinac koji bi gol i vrišti svaki put mi roditelji su moja braća i ja kampovanje kada sam bio klinac, ali želja je bila intenzivna, pa sam odlučio da ga istraži. Počeo sam planinarenje - samo kratke šetnje na prvi pogled, 2 milje, 4 milje. Onda malo duže - 6 milja, 8 milja. Bio sam upecan. Biti na otvorenom počela postaje terapeutski, a ja nisam mogao dobiti dovoljno.

load...

Top Vilderness Survival Saveti Od Indoor Kid

Astronomija je takođe veliki hobi, i hteo sam da se u Astrophotographi. Da bi se to uradilo, mi bi trebalo da logor, koji je bio prilično strašno mi je u tom trenutku. Prvi put sam Kampovali, bio sam prilično uplašena. Imao sam grupu prijatelja sa sobom, ali su svi otišli ​​na spavanje a ja sam ostao do dobiti neke snimke Mlečnog puta. Svako malo buke me iznenadio, ali duboko u noći otišao, ja sam udobnije i brzo shvatio da sam bio početak doživotnu ljubavnu aferu sa otvorenom.

Ubrzo, zatekao sam se solistički putuje kroz zapadnoj i centralnoj Africi za nekoliko dana ili nedelja. Sada živim u Arizoni, i ja sam putuje kroz planine i kanjona svaki vikend. Dakle, mi verovati kada kažem da čak i ljudi potpuno nova za kampovanje i putuje mogu vrlo lako ući u nju.

Da bi vam uštedeti puno muke, ja sam pokupile neke stvari koje bih voleo sam znao pre nego što sam krenuo na svom prvom otvorenom avanturu.

1. Da, overpacked

load...

Ne treba ti tri različite opcije odeću. U stvari, ne morate iPad, šminku, četka za kosu, fensi pidžami, pola lonce i tiganje iz vaše kuhinje i tri kante igračaka za svoje dece. Ja garantujem da neće koristiti pola od toga kada stignete do svog kampa, a to će samo postati gigant bol da sve lug oko. Pack osnove i možda jedan ili dva komforna stavke ako je to potrebno. Ti camping da pobegne od svih nereda, tehnologije i udobnosti koje imamo u svakodnevnom životu, tako da prihvate jednostavnost.

Najbolja mesta za pitch šator u srednjem zapadu i Velikih jezera

2. Ne treba gomilu fensi proizvoda

Brendovi će pokušati da vam proda smešne proizvode. Znate one utakmice vodootporne koji koštaju $ 3.99? Pa, u slučaju da niste znali, upaljač već poseduju je takođe vodootporan i savršeno sposoban da paljenje vatre. Govoreći o paljenje vatre, preskočite skupe vatreno starteri i ići za slobodnu opciju: za kosu lint punjene u prazan toalet papir cevi. To je mnogo lakši (i samim tim lakše nositi okolo u ranac), ništa ne košta da se i iskreno, radi bolje od bilo koje radnje kupljena gašenje starter sam ikada koristio. Outdoor prodavnice će pokušati da vam proda fensi otisaka staviti ispod šatora. Pro savet: Kupite neki Tivek, seci na veličinu svog šatora i postavi ga ispod. To je mnogo manje težak, jedan deo troškova i štiti vaš šator na potpuno isti način na koji skuplji otisak bi.

3. Ti treba neki fensi proizvode

Kvalitet svoju opremu je važno. Kada sam prvi put počeo putuje, mislio sam da mogu spasiti nekoliko dolara kupuje jeftinu par patika i jeftini ranac od. Na kraju 20-milja trek, sam izgubila četiri nokte i morao da vidi kiropraktiiara jer je moj ranac uzeo ozbiljno danak na mojim ramenima i kukovima. Tako da nema, ne treba fensi stvari kao vodootpornim utakmica, ali pazite ovih pet stvari su visokog kvaliteta i odgovara vam treba:

  • Ranac
  • Sneakers / čizme
  • Podloga za spavanje
  • Šator
  • Vreća za spavanje

Veruj mi. Losing nokte nije zabavno. Investirajte u kvalitetne brzini.

4. Početak mala

Vi ne želite da se milja u šumu, postaviti svoj šator i shvatiš da se potpuno ne spremni da provedu noć napolju. Dakle, počnite u svom dvorištu. Spakovati sve što bi za pravi kampovanju i da ga u svom dvorištu. Ako je potrebno da pokrenete u svojoj kući za nešto si zaboravio, zapišite da donese tu stavku sa sobom kada kamp. Ako ste doneli članke sa vama da niste na kraju koriste, ostavite ih kod kuće sledeći put. Plus, ovo je odličan način da se koristi za spavanje napolju dok je još bio blizu svoje zone udobnosti.

Ova porodica Kamp Vodič Vill Make Iou Vish Iou Could Sleep Under the Stars Everi Night

5. Izaberite svoj kamp mudro

Prvo, morate uzeti u obzir kakva kampovanju tražite. Da li želite da vozite do mesta, istovari opremu i podesiti? Da li je potreban kamp sa kupatilima ili ste dole za kopanje cat rupe? Svi kampovi nisu stvoreni jednaki, i što treba da uradite svoj istraživanje unapred da biste bili sigurni da izbor najbolje mesto za vas i vašu porodicu ili grupu prijatelja. Evo nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir prilikom odabira svoj kamp:

  • Uverite se da postoji dovoljno ravna površina za šatoru (a).
  • Proverite vreme pre nego što odete i proverite da li imate odgovarajuću brzinu za vremenskim uslovima.
  • Pokušajte da izaberete mesto sa hladovini i mekom terenu. Uzmi od nekoga ko često kampovi u stenovite planine - spavanje na stenama uvuce.
  • Biti blizu izvora vode može doći u veoma korisno

6. Etikuette pitanja

Naravno, ti si u pustinji, ali to nije opravdanje da puste sve uobičajene pristojnosti i poštovanja. Jedan od najvećih brinem stvari na koje nailazim je kamp koji nepoštovanje na otvorenom. Tu je malo reći da svi kamperi, Backpackers i zaljubljenike žive od: ostavi trag. Jednostavno rečeno, ovo znači da kada izlazite iz kampa, treba da izgleda tačno onako kako je to učinio pre nego što tamo. Ako ga pakuju u, spakovati ga. Leaving smeće, hranu ili bilo kakvu vrstu otpada je potpuno neprihvatljivo. Mi smo tako srećni da budu u mogućnosti da istražuju ovu prelepu planetu, a to je apsolutno neophodno da se (i drugih kampera) tretiraju uz potpuno poštovanje.

Ovaj post je sponzorisana od strane Land Rover.

load...

Slične vesti


Post Živeti

Može li tetovaže i dalje zadržati posao? prema ovoj novoj studiji da

Post Živeti

Zašto svi treba više prijatelja sa niskim održavanjem

Post Živeti

Dopustio sam feminizmu da je poslednji put kupio auto

Post Živeti

Otkrivanje opojne zavisnosti moje majke učinilo je naš odnos jačim

Post Živeti

5 efikasnih načina za ukidanje radne anksioznosti

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: feb. 5 - feb. 11

Post Živeti

5 žena na uzbuđenju i izazovima rada u tehnici

Post Živeti

Niko ne želi božićnu kartu o mom pojedincu i životu bez djeteta

Post Živeti

Bitka je na naslovu najboljeg božićnog oglasa 2018

Post Živeti

9 ženskih podkastova za slušanje-slušajte ovaj vikend

Post Živeti

Nate Berkus na svojoj novoj izložbi, očinstvu i životu u 40-im godinama

Post Živeti

Na 16 načina pretvorio sam sahranu mog muža na proslavu njegovog života