7 pametna navika kupovine, svi miledenali bi trebali početi koristiti ASAP | RS.burnbrightlove.com

7 pametna navika kupovine, svi miledenali bi trebali početi koristiti ASAP

7 pametna navika kupovine, svi miledenali bi trebali početi koristiti ASAP

Za millennials, štedi novac može biti važniji nego za bilo koju generaciju koja je došla pred nama. Uostalom, istraživanja pokazuju da se suočavamo niže vek trajanja zarade i veće troškove života. Blago nama, zar ne?

Sa tih prepreka na putu, može da izgleda nekako nemoguće živeti udobno, ali i ostati u našim sredstvima. Ali ispossible, a ponekad čak i bez lišili sebe od luksuznih volimo. To jednostavno treba neke promene u našim navikama da napravi razliku.

load...

9 Smart načina da uštedi novac na Fresh Produce

Samo 1. Idite gotovine

Pre odlaska na kupovine, povuče što više gotovine kao što planirate da provedete. Onda samo da thatand ostavite svoje debitne i kreditne kartice kod kuće. Na taj način, vi primorani da ostanu u okviru budžeta napred set vremena - nema impulsa kupuje!

2. Proveriti o svemu

Pre nego što kupite, cena proverite stavku vi planirate da kupite i vidi da li može da se jeftinije mreži ili iz nekog drugog prodavnice dobiti. Aplikacije poput ScanLifeand Purchkallov da skeniraju proizvod bar kodove i uporedite lokalne i onlajn cene kako bi se osiguralo da dobijate najboljih ponuda.

3. Investirajte u kvalitetno

Poniing do više novca gore frontcan znači kupovine odeće, kuhinju zalihe i uređaje koji su visokog kvaliteta i da će trajati duže, štedi novac na duže staze u odnosu na ono što će verovatno provesti Zamena stvari.

4. Budite lojalni

Korišćenje programa lojalnosti za brendove voliš može da znači sve, od gotovine nazad u popustima. Ako provodite mnogo novca u bilo koje prodavnice ili vebsajta, definitivno se upišu u svom programu lojalnosti ako je dostupna.

load...

5. Napravite svoj. Sve

Kupovina Gotove obrok obično košta više nego samo kupuje sve sastojke morate da se isto jelo. Čišćenje zalihe mogu biti skuplji. Ili možete napraviti svoj vlastiti izlaz jeftinih stvari za domaćinstvo kao što su sode bikarbone, sirćeta i eteričnih ulja. Pinterest je pun ovakvih saveta život hacking, tako da proverite ima da se vidi da li se lako može napraviti svoju verziju nečega što bi inače drop gotovinu na.

6. Koristite coupons

Kuponi može izgledati kao mnogo posla, ali uštede mogu biti tako vredi. Ektreme couponers kombinuju ponuda da spasi sulude sume novca - ili ponekad čak i rezultat proizvode za besplatno.

7. Idi ugovor bez

Kupujete novi telefon (i plana) je ranije bila ogromna i skup proces. Ali srećom, sada je više pristupačne zahvaljujući nosačima koji nude jednostavnu bežičnu uslugu, bez godišnjeg ugovora. Uzmite Kriket Virelessfor primer - oni nude jednostavan, pametniju bežično iskustvo i transparentne mjesečnih planova bez ikakvih godišnjih ugovora, a oni rade na pouzdane nacionalne 4G LTE mreže. Mislim, šta je drugo moglo želite u provajdera bežične?

10 Monei Saving Shopping trikovi koji ne zahtevaju kupona Clipping

Ovaj post je sponzorisan od strane Cricket Vireless.

Da li je neko od vaših trgovačkih savete koji će vam pomoći uštedi novac? Bacite ih u komentarima ispod tako ostali mogu isto spasiti.

Označeno u
load...

Slične vesti


Post Živeti

16 glavnih inspiracionih citata da bi vam pružili teški dan

Post Živeti

16 Ikea hacks koji zaslužuju mesto u vašem domu

Post Živeti

Ne treba vam veliki budžet za planiranje neverovatnog vjenčanja

Post Živeti

5 šefova devojčica koji su uznemirili industriju kućnih ljubimaca

Post Živeti

9 Halloveen obrta koji su super slatki bez biti sisav

Post Živeti

Scene iz današnjih protesta protiv trenda po zemlji

Post Živeti

Ne propustite ove dijamante u grubim vrućim tačkama kada posetite Čarlston

Post Živeti

Biti srednja devojka postavlja pogrešan primjer za djecu

Post Živeti

Želite da uštedite novac dok kupujete? za to postoji aplikacija

Post Živeti

8 stvari koje tvoj pametni prijatelj želi da zna za odmor

Post Živeti

Kako identifikovati i popraviti motivacioni disbalans u vašoj vezi

Post Živeti

15 znakova da imate toksičnog šefa