7 plejlista za Halloveen za svaku vrstu zabave | RS.burnbrightlove.com

7 plejlista za Halloveen za svaku vrstu zabave

7 plejlista za Halloveen za svaku vrstu zabave

Halloveen partija bez soundtrack killer jednostavno nema perjanica. Želite da date gostima numera zaista mogu potonuti zube u, bez obzira da li cuing gore muziku na vašem godišnjem kancelariji proslavu ili pokušavaju da puzanja od svoje najbliže prijatelje na vašem maskenbal.

Ali, znajući gde da počne mogu biti jednako zastrašujući kao i numere koju pokušavate da pronađete. Sigurno nema nestašice zabave i straha-inspirativna muzike pluta oko, a internet ima mnogo tamne uglove. Ne brinite, mada - mi smo kopanje za vas.

load...

Sve Ukusno Noć veštica Candi raspolaganju odmah

Pogledajte ove sedam sablasne liste numera zapravo ćete želeti da igraju, sortirano po stilu stranke koji planirate da domaćin. Trick or treat? Ti budi sudija. [Cue Maniacal smeh.]

1. Kancelarija partija

Poslednja stvar koju želite da se desi u svojoj godišnjoj kancelariji Halloveen partije je za to da se više neprijatno. Držite stvari svetlo i zabava sa liste pesama punom nostalgicara favorite.

2. Jezivo večera

Vi ne želite da vaši gosti vrišti preko stolom - osim, ​​naravno, oni vrište od straha. Mi smo mali, mi dete. Nekako. Cue do te proganja okoline pesme da napusti svog gosta oseća divno uznemiri tokom večere.

3. Dečija strana

Iako je savršeno prikladno da uplaši The Living Dailights od tvojih najbližih prijatelja, ne baš želite da ožiljaka decu za život sa lošim izborom Halloveen numera. Dajte im ovaj upbeat miks glupo i umesto samo malo spooki pesme.

load...

4. Maskenbal

U redu je biti malo otrcano prilikom odabira podlogu za maskenbal. U stvari, to je deo zabave. Ova plejlista ne se uzme previše ozbiljno, što će vam pomoći da zaboravite na činjenicu da ste čovek odrastao obučen kao pirat.

21 Celebriti Halloveen parovi kostim Ve Love

5. Odrasle ples stranka

Za ove stranke, hoćeš ljude na nogama, ali ne radi prema najbližem izlazu. Eklektičan Mashup toplih savremenih pesama sa izrazito tamnim tonova će osigurati gala nije potpuno beživotna.

6. Strašno partija

Bilo da imate vaš dnevni boravak postaviti kao uklete kuće ili jednostavno planiraju da skoči i uživanje u gostima krvi zgrušavanja vrišti dok ulaze, da ćeš želeti pogodno intenzivnu soundtrack će vam pomoći da podesite stravičan raspoloženje. Ove pesme bi trebalo da upali.

7. Vibei partija

Znaš šta mi govorimo o, zar ne? To je negde između hrabra odrasle plesne partije i one u kojoj želite da pošaljete sve izvuku sa noćnim strahota. Ne nužno da se otvoreno uplašiti nikoga, ali želite da jeziva vibracije večeri da se zadržava dugo nakon što je stranka završi.

load...

Slične vesti


Post Živeti

21 šokantna statistika - uključujući verovatnoću velike loto pobede

Post Živeti

7 načina za neverovatan boravak

Post Živeti

Žene imaju mešovita osećanja da li da se plaše predsjedavanja Trumpom

Post Živeti

Zašto ja visoko preporučujem avanturu sa grupom stranaca

Post Živeti

Evo kako zatvoriti manterruptors, ruth Bader Ginsburg stil

Post Živeti

4 savjeta za mladence od profesionalnog organizatora

Post Živeti

Osjećate se bespomoćno nakon izbora? evo tačno šta da radi

Post Živeti

Kakav tvoj horoskopski znak govori o kakvom ste sarađivaču?

Post Živeti

9 ljudi koje trebate dodati na svoju božićnu listu ove godine

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: feb. 19 - feb. 25

Post Živeti

9 poklona smo umorni od svake godine

Post Živeti

13 stvari koje nikada nisi shvatio, aleka ti može pomoći