7 razloga što je krstarenje savršenim porodičnim bijegom | RS.burnbrightlove.com

7 razloga što je krstarenje savršenim porodičnim bijegom

7 razloga što je krstarenje savršenim porodičnim bijegom

Pokušavajući da planira savršen porodični bijeg može da dokaže ogromna. Ne samo da su opcije beskrajne, ali svako ima svoje mišljenje i ta mišljenja nisu uvek sinhronizuju se. Ali, ako ste u potrazi za pravim zadovoljila masu cela porodica može dobiti na brodu sa, razmislite krstarenje.

Koji tropska destinacija treba da posetite sledeći? Imamo li pokriven

Bilo da ste veteran krstarica ili krstarenje početnik, ova ideja treba da apeluje na vama ne manjka razloga.

1. Vrednost ne može pobediti

Kada odete na krstarenje, skoro sve moraćete je vezan u uredan malo luka: stvarni putovanja, smeštaj, hranu i veći deo zabave takođe. A pošto krstarenja praktično uvek imaju neku posebnu trčanje na diskontovanih stope, bićete zapanjeni koliko pristupačne je po noći za celu porodicu - da bi se pod velikim pritiskom da pronađe istu vrednost ako ste rezervisali hotel, napravljen rezervacije u restoranu, i otišao u emisiji negde na kopnu.

load...

2. To je krajnji u udobnost

Na rizik da zvučim kao pokvarena ploca, sve što je potrebno je pravo na brodu sa tobom. Svi samo treba da brinete o raspakivanja svoj kofer jednom za vreme trajanja putovanja, jer njihov boravak neće promeniti. Možete posetiti više odredišta bez potrebe za repack i raspakovati i prepakovati i. Dobro, ti sliku.

Kako da imaju strašan porodični odmor

3. Ima nešto za svakoga

To je praktično nemoguće biti dosadno kad si na krstarenju. Onboard sadržaji mogu da uključuju banje, kazina, vodenih parkova, bioskopa, pa čak i konopci kurseve! Možete odabrati brod sa sadržajima koji se pozivaju na svojoj porodici najviše, obezbeđujući svako ima svoju verziju odmor iz snova. Kada dodate u širokom spektru kopnu izleta na raspolaganju, svet zaista će se osećati kao pod nogama.

4. Niko nema za navigaciju

Za razliku od klasičnih porodice vožnji u kojoj je neko previše tvrdoglav da pita za pravac i završiš nasukan u komično lošem hotel negde, transport je sve sređeno kad si na krstarenju. Niko u porodici mora da guzzle kafu u pokušaju da ostanu budni tokom vožnje kasno noću. Niko ne mora da bude tesan u zadnjem sedištu sa svim prtljagom. Sve je sređeno tako da samo mogu fokusirati na uživanje iskustvo. Krstarenje brod i pokriva zemlju (ER, more) dok spavate, tako da možete biti sigurni da nema stajaće zastoja se od tačke A do tačke B.

load...

5. Dve reči: Poseban zajedništvo

Kao roditelj, verovatno ne dobijaju onoliko mogućnosti da putuju kao i ranije ste proširio svoju porodicu. Na krstarenju, i dalje možete dobiti osećaj da odrastao bijeg - čak i ako putujete sa malom decom u vuču. Brodovi imaju fantastične programe da održe decu zabavljao u toku dana, tako mama i tata mogu da se zavalite i opustite se. Svi dobijaju.

6 znakova da radite previše

6. Kultura putovanja, samo manje komplikovan

Uvođenje decu da putuju i različitim narodima i kulturama rano će ih dobro staviti na putu da postane građani sveta, da se tako izrazim. Ali pokušava da putuju tradicionalno sa malom decom može biti zastrašujuće - jezičke barijere i bezbednosti razmatranja sama po sebi može da ti sumnjaš u takvu putovanje dok vam deca starija. Na krstarenju, mada, vaša deca mogu uvek upoznati ljude iz celog sveta i biti izloženi različitim kulturama. Često bez napuštanja broda.

7. Hrana, i'all

Hajde - ste morali da znate ovo je dolazio, zar ne? Kada putujete, troškovi hrane može brzo sabrati. Pre nego što to znam, tvoja porodica će imati Skupio se karticu koja se može meriti svoje ukupne putne troškove. Međutim, krstarenje obuhvata skoro svaki vid hrane može zamisliti - a to je u suštini uvek na raspolaganju. U mirisi kuhinje iz celog sveta vaft kroz vazduh, doziva vas da ih sve probati. Postoje i sit-dovn i povremeni opcije, a sve je kvalitetna i pripremili kuvari koji dobro znaju gradivo. Imam izbirljiv Eater? Oni će biti meč za nepresušne kulinarske opcije koje su dostupne na krstarenje.

Ovaj post je sponzorisan od strane Carnival Cruise Line. Da biste uneli da osvoji sedam dana Carnival Cruise, kliknite ovde.

load...

Slične vesti


Post Živeti

Ova prodaja čini pristupačnim za letenje na najvećem svjetskom avio-kompaniju

Post Živeti

Udaljavajući se od mojih roditelja, naučio sam da se bavim stvarima samim

Post Živeti

Kreatori od 7 načina mogu pomoći vašoj vezi

Post Živeti

28 načina za proslavu internacionalnog ženskog dana na internetu

Post Živeti

Zašto, da, možete uraditi to sami očevu kartu koja odgovara omiljenoj košulji tate

Post Živeti

Eclipse 2018: sve što treba da znate

Post Živeti

5 najboljih odmora na jezeru za leto

Post Živeti

Imao sam spas od zahvalnosti, ali sam i dalje zahvalan na odmoru

Post Živeti

Delta & Ann rampa se nadmašuju nadogradnjom sedišta od 30 evra

Post Živeti

Rad sa kućnim poslom nije samo lep od vas, momci - to je vaša građanska dužnost

Post Živeti

Stiže se stalni ženski štrajk, a ljudi se iznenadjuju

Post Živeti

Kako identifikovati i popraviti motivacioni disbalans u vašoj vezi