7 tajni za kupovinu sigurnog, pristupačnog automobila | RS.burnbrightlove.com

7 tajni za kupovinu sigurnog, pristupačnog automobila

7 tajni za kupovinu sigurnog, pristupačnog automobila

Kupovine automobila može biti zastrašujuće, ne samo zato što si plunking niz gomilu štednje, ali i zato što primamo nešto što će postati sastavni deo života i gde ćete provesti mnogo vremena. To znači da ako se odlučite u pravu, uživaćete (ili barem biti manje nesrećan) migracije, radi poslove ili grupnu vožnju, a ako izaberete pogrešan vozilo, to može biti neprijatno, neprijatno i - na gore - nesigurno iskustvo.

13 faze u potrazi za novim kolima u GIF

Da bi se proces auto-kupovine malo lakše, pitao sam sezonske stručnjaka na GMfor insajdera intel. Sara Veiman, Buickdistrict menadžer prodaje u Ostin i San Antonio, Tekas, deli načine da ubrzate opcije i štede novac, a Triša D. Moro, koji radi u globalnoj bezbednosti vozila, nudi savete o tome kako da kupuju imajući na umu bezbednost.

load...

Ne pregledate sve dok imate budžet

Možda će zvučati očigledno, ali za pojma među nama (čitaj: mi), radi neke brojeve treba dobro doći pre nego što počnete bookmarkovanje svoje omiljene modele ili ide u lokalnoj prodavnici. "Imajući uslove plaćanja i finansije u vidu pre početka procesa kupovine zaista može pomoći utvrditi pravi auto za vaš životni stil i budžet", kaže Veiman. "Uopšteno govoreći, plaćanje auto, uključujući glavnicu, kamate i osiguranje, trebalo bi ukupno više od 10 do 15 odsto individualnog prihoda. Da shvatim pravu plaćanje i troškova vozila, kažem klijentima da koriste online plaćanja kalkulator kao što je ovaj, koji može da se proces lakše. "

Potražite posebne sigurnosne funkcije

Kada auto za kupovinu, ne zaboravite da imate na umu tehnologije koja može držati i vaša porodica bezbedna. "Novije vozila može da bude opremljen up-to-date opcije, uključujući aktivne funkcije bezbednosti", kaže Moro. "Na primer, mnogi novi vozila imaju automatsko naglo kočenje, koja može da upozori vozača da preduzme korektivne mere kako bi se izbeglo front-end sudara i mogu primeniti kočnice, ako je potrebno da se spreči sudar." Morou takođe preporučuje konsalting resurse kao što su MiCarDoesVhat.org, informaciji sajt o bezbednosti automobil funkcijama čiji je domaćin Saveta za nacionalnu bezbednost, odnosno National Highvai za saobraćaj upravu i Insurance Institute for Highvai Safeti, koji omogućavaju korisnicima da uporede bezbednost vozila koja koriste potrošačke metrički ocene. "Postoji veliki broj sredstava za roditelje da upoređuju sigurnosne podatke o različitim vrstama vozila," kaže ona. "Jedan dobar izvor je Insurance Institute for Highvai bezbednost je Izbor najbolje sredstvo za Vaš Teenvebsite."

load...

Ono što je moj jedini auto je kao protiv mom novom mom autu

Ako imate decu, znaju svoje opcije

Imajući mališane u leđa (ili tinejdžere u sedištu vozača) definitivno treba da utiče na ono što tražite kada kupujete. "Popularan izbor vozila za porodice sa novim vozačima uključuju automobila srednje klase i skretnice koje imaju širok spektar savremenih sigurnosnih tehnologija na raspolaganju", kaže Moro. Ako imate malu decu, uverite se ima dovoljno sedištima za svoje potrebe - sedišta za decu dolaze u različitim veličinama, i potrebno je da fizički proverite da osigura svoju decu uklapaju u kolima koju želite da kupite. Neki automobili su i sigurnosne Teen uređaje koje roditelji mir uma za isključivanje zvuka zvuk automobila kada su sigurnosni pojasevi nisu priključeni i davanje vizuelna i zvučna upozorenja kada je automobil ubrzava.

Faktor u vašim omiljenim aktivnostima

Ako osećate jednako udobno u sedan i SUV i nisu baš sigurni koji tip automobila je prava stvar za vas od samog početka, što je mentalni spisak mesta ćeš otići i stvari koje ću u autu može da pomogne. "Razmislite o omiljenim aktivnostima", kaže Veiman. "Da li volite isprobavanja sve najnovije tehnologije gadgets? Idem na plažu? Uzimajući vožnji gde troškovi gasa su zabrinutost i snaga mogao bi da odigra faktor? To može da vam pomogne prema automobilu koji je pravo na vašem životnom stilu. "Na primer, kaže Veiman, ako ste beskrajno audiobook slušalac, možda ćete želeti da razmotri automobil sa tehnologijom koja omogućava da preuzmete knjigu ili podkast (najviše modeli, ovih dana), ali i miran, udoban i poništavanjem šuma unutrašnjost. Ako živite u hladnoj klimi, možda ćete želeti automobil koji je super-sigurni u snegu ili ledena kiša.

Razgovarajte sa ljudima koji znaju

Zamolite prijatelje i porodicu koji su kupili automobile o svojim iskustvima i uvida. Takođe, vidimo da oni mogu dati preporuke za dobre lokalne salonu automobila. U suprotnom, "pročitao potrošača i stručne komentare na mreži pre izbora jedan", kaže Veiman. "Kada odete u da se upoznam sa prodavca, ne plašite se da pripreme pitanja unapred. Objasnite namenu vozila na pouzdanu prodaje konsultant. Da li će ovo biti 'ja' ili 'mi' vozilo? Da li ste od onih osoba koje upravlja prijatelje i porodicu često? Da li često putujete i mogu koristiti Vi-Fi hotspot u vozilu? Da li predvideti pomoću auto sedišta? Da li postoji potencijal potreba za trećeg reda, preklapanje sedišta ili potrebe da vuče nešto? Pravo prodaje konsultant mogu da dele informacije i karakteristike proizvoda nisi smatraju istraživanja. "

Potražite načine da uštede

Automobil je velika kupovina, a ne nešto što želite da se suzi na (i završiti sa nečim što završavaju raspada). Međutim, postoje neke legitimne i bezbedan način da smanje svoje troškove, kaže Veiman. "Razumevanje svoje ciljeve - što znači kako će automobil biti najviše koristi i za šta vaš morate imati karakteristike su - odmah će vam pomoći da utvrdite gde možete početi uštedu troškova," kaže ona. "Obratite pažnju na ponude i ponude koje možete Research Online pre povlačenjem okidač. Takođe može biti štednje koristi kada kupiti novi auto. Na primer, sa svim novim Buick vozila, imate mogućnost da biraju u službu koja se zove OnStar Smart Driver, koja obezbeđuje povratnu informaciju na ponašanje u vožnji. To može dovesti do uštede i do 30 odsto u odnosu na stope osiguranja. "Osiguravajuće kompanije poput Progressive nude slične programe novca štedi, ali ni na kraju će sniziti cenu vašem automobilu.

Vodič ženski problema glupim automobila

Na kraju, ne zaboravite da razmotri polovne automobile. "Pre-ovned je odlična opcija za auto kupca po prvi put," kaže Veiman. "Pravo pre-ovned automobil može da ponudi pristupačne cene, kao i mir. Da uštedi novac tokom vremena, ja podstaknu klijente da sačeka da su u pozitivnom poziciji kapitala pre kupovine svog sledećeg kola. "

Ne čini dok ne budete spremni

Veiman kaže da je jedan od najvećih grešaka kojima se viđa kupci čine je impuls kupovina. "To je tako važno da dugoročno korišćenje vašeg automobila na umu. Kupiti za funkcije koje će poboljšati život godina niz cestu, a ne stvar koja vas zadivio u prodavnici, ali da ne koristite nikada više. "Redovno održavanje je potrebno sa svim automobilima, pa ako to ne nešto ' re up za finansijski ili logistički, budi iskren prema sebi - u suprotnom automobil će izgubiti vrednost, a vi ćete izgubiti novac niz liniju.

Na apsolutno najmanju ruku, do dve pune nedelje istraživanja i istraživanje tržišta pre donošenja odluke, kaže Veiman. "Uvek sam podsetim prijateljima, porodici i kupce koji test drive su besplatni! Uzmite koliko vam je potrebno da pronađete savršenu fit. Ponekad nećete primetiti određeni funkciju dok ste na putu, a ne želite da to bude nakon što je kupio auto. "

load...

Slične vesti


Post Živeti

Profesionalno sam se pojavio (da, to je stvar)

Post Živeti

Prestao sam da razgovaram sa svojim smrtnim ocem zbog naših političkih razlika

Post Živeti

Manje je verovatnoća da ćete dobro platiti ako imate jedno od ovih imena

Post Živeti

Saveti za investiranje koje svaka žena treba da zna

Post Živeti

Nema dovoljno iskustva za posao koji želite? Evo kako da se približi

Post Živeti

9 avanturističkih 1-dnevnih putovanja koje su super-ludi - ali verovatno u vašem području

Post Živeti

Da li ste toksični saradnik?

Post Živeti

Osećao sam da moj život dolazi u punom krugu gledajući božićnu ceremoniju moje djece

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: 14. novembra - 20. novembra

Post Živeti

Mislio sam da je moja najbolja prijateljica dok je ne moram da je zovem

Post Živeti

Alissa Milano o zdravim navikama, majčinstvu i pozitivnom uticaju

Post Živeti

Izvršni direktor i jedna mama koja pravi prilagođene vreće za žene