8 potpuno jednostavnih načina da se požurite iz lošeg raspoloženja u žurbi | RS.burnbrightlove.com

8 potpuno jednostavnih načina da se požurite iz lošeg raspoloženja u žurbi

8 potpuno jednostavnih načina da se požurite iz lošeg raspoloženja u žurbi

Loše raspoloženje. Oni se desi i najboljima, zar ne? Ponekad postoji poseban razlog za osećanje iz raznih, i drugi put to je jedna od onih nesrećnih Funks koji su Vam da se ušunja u i zgrabite te kad se najmanje nadaš.

To je ne-tako-dobre vesti. Što bolje vest je da loše raspoloženje nisu previše užasno teško da podstakne na ivičnjak. Naravno, ponekad može izgledati nepokolebljiva. Međutim, postoje iznenađujući broj načina da se otarasi funk i pronaći svoj put do sreće.

load...

Treba skok-start? Evo osam potpuno jednostavne predloge.

1. Pogledajte nešto smešno

Ako je ikada bilo je dobar izgovor da biramo onu viralni video od "chevbacca mama" ili mačku bežanja sa mesta krastavac, vreme je sada - smeh je dokazao prednosti raspoloženja-podsticanje.

Ne treba da se oseća krivim Biti Nezadovoljan Moj post-Babi bodi

2. Make up mantru

Poželjno dok ste u dobrom raspoloženju, čine mantru za borbu protiv loše raspoloženje. 2013 Studija iz Karnegi Melon Universitifound da pozitivno samo-afirmaciju služio kao štit protiv štetnih psihološke efekte stresa. (Pozajmio sam moju iz Supernatural: "Ti si sunce.")

3. Prošetajte

Ili ako ste u previše fanka u ovom trenutku da izvrši toliko energije, jednostavno naći sagne da sedi na i osetiti toplinu sunca na licu. Pored depresija-borbena vitamina D, priroda je prepun zdravlja benefitsthat može brzo da dovede do smanjenja negativnih misli.

Da li je vašem radnom mestu Otrovan ili samo mrziš svoj posao?

4. Break out bojanka i neke bojice

Da li ste znali da budu kreativni - i bojenje posebno - stvarno borbi protiv stresa? Psiholozi kroz istoriju su u stvari koristili boje kao tehnika opuštanja. Perk? Ne morate čak ni da otmu Art Supplies vaše dece više jer sada čine bojanke za odrasle takođe.

load...

5. Sipajte čašu Super hladnog ledenog čaja

Danas čajevi dolaze u takvom različitim ukusima, gotovo oseća svečano kada se dogovorio savršena. Plus, tu je samo nešto o čašu ledenog čaja koji je nekako nostalgična i čini da se osećate bolje o svetu - i Nestea novi Nešto Slatko Crna Teais samo karata.

6. Plan putovanje

Znaš onu odmor ste sanjali uzimanja zauvek? Samo napred i početi ga planira sredinom slom. Čak i ako nećete biti u mogućnosti da se putovanje u bliskoj budućnosti, razmišljam o tome i uzbudjen zbog budućnosti adventuresvill vas povuče pravo iz svog sadašnjeg funk.

Kako da biste dobili Killer Confidence

8. Nasmešila nekoga

Razmišljajte o tome kao o samo-ispunjenje proročanstva. Ako osmeh na nekoga i ulepšati svoj dan, osmeh te osobe će se odbiti na tebe i da potvrdi vaš osmeh. Vi ćete se osetiti kao nasmejani! To je zato što je jednostavno čin nasmejani, čak i ako je primorana, ima sposobnost da utiče na vaš moodfor bolje.

9. Grlili nešto mali i sladak

Budimo realni - nema loše raspoloženje na svetu koji ima šansu protiv bebu. Bez obzira da li hugging on i udisanja slatki miris malog čoveka ili maženje štene, mače ili drugi mali i krzneni stvorenje, ima mnogo da se kaže za uzvišenom moć novog života.

Ovaj post je sponzorisana od strane Nestea.

load...

Slične vesti


Post Živeti

Šta se dešava kada budite sami Božić?

Post Živeti

7 jednostavnih načina da pojednostavite super-hektičnu jutarnju rutinu

Post Živeti

Arijana Hafington nam pomaže da izgradimo zdraviji odnos sa tehnologijom

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: feb. 26. mar. 4

Post Živeti

Moj stari šef mi daje negativnu referencu

Post Živeti

Šta da radite ako naišli na protivničke demonstrante na ženskom maršu u Vašingtonu?

Post Živeti

5 razloga da žene postaju bolje lideri od muškaraca

Post Živeti

Ove aviokompanije vam daju najmanju moguću količinu prostora za novac

Post Živeti

5 pitanja da se zapitaš pre nego što napustiš posao posle bebe

Post Živeti

10 razloga za tapetovanje prostora iza glavne table

Post Živeti

Secret Santa poklon ideje koje će vam učiniti hit stranke

Post Živeti

Tom colicchio nije ljubitelj fensi hrane kod kuće