9 stvari koje treba da znate o Stivu bannonu, novom glavnom strategu Donalda Trumpa | RS.burnbrightlove.com

9 stvari koje treba da znate o Stivu bannonu, novom glavnom strategu Donalda Trumpa

9 stvari koje treba da znate o Stivu bannonu, novom glavnom strategu Donalda Trumpa

Novoizabrani predsednik Donald Tramp saopštio je u nedelju da će biti imenovanje Steve Bannon, Trump direktor kampanje i bivši izvršni predsednik Breitbart Nevsas njegov glavni strateg i viši savetnik. Upoznati sa Bannona? Evo šta treba da znate o njemu (čak i ako ne želiš da).

2. On je predložio da crni Amerikanci su "prirodno agresivni", a da oni koji se udarac policije "to zaslužuju." Ovde možete pročitati na iourselfin svoje reči iz jula 2016 post.

4. Sa druge strane, beli nacionalisti su super-oduševljen njegovom imenovanju. Kako je pravo Južna siromaštva izveštava, među mnogim drugim ljubiteljima imenovanja Banon je Ken Rid, nacionalni direktor neonacističke grupe Arijevac renesansa društvo, poslali priču o imenovanju na Facebook-u sa komentarom: "Možeš li reći Vinning dečake i devojke ??? "uključujući hashtags #VhiteLivesMatter i #AltRight.

load...

5. On je optužen za anti-Semitism.Earlier ovog leta Nev Iork Daili Nevsreported da Bannon bivša žena, Meri Luiz Piccard tvrdio da Banon nije želeo bliznakinje bračni par je pohađaju elitnu školu Los Angeles zbog broja jevrejski studenti tamo. "On je rekao da mu se ne dopada način na koji vaspitavaju svoju decu da budu 'Cmizdrava derišta" i da nije želeo devojke idu u školu sa Jevrejima, "Piccard napisao.

6. Dejvid Duke je veliki fan Banon je. Vojvoda je bivši jedan termin Louisiana State predstavnik sa sumnjivom razlike bića najviše visokog profila bivši pripadnik Kju Kluks Klan nacije. U odgovoru na iznajmljivanje Banon je, vojvoda (koji je takođe poricao holokaust) je na svom radio program, "Mislim da je to dobar znak, jer mislim da je gospodin Banon je zaista bio u pravu na oko mnogih pitanja sa kojima se suočava evropsko-Amerikance."

7. Njegovo imenovanje je bila politička maneuver.On nedelja, Tramp je najavio da će Reince Priebus, predsednik Republičkog nacionalnog komiteta, bio njegov načelnik štaba. Ova vest milo narodnih pristalice adut je ko nikada nije oprostila Priebus što je imao drskosti da kritikuje Trump tokom kampanje. Nev Iork Times ukazuje outthat u izjavi Trumpa, Banon je prvi put imenovan i da Banon je uverio da Tramp, ne Priebus, bio njegov šef. "Verovatno je želeo da ostane Bannona kao načelnik štaba i Priebus kao sekretar za štampu", piše Endrju Anglin u njegovoj neo-naci sajtu Dnevni Stormer.

load...

8. On je jezik Seinfeld rich.After službi u mornarici i dobro u spajanja i akvizicija u Goldman Sachs, Banon kupio udeo od autorskih prava za Seinfeld još 1993. Godine i uživa u isplate od toga do danas, prema The Nev Iorker. Malo je ironično da su Bannona džepove obložen sa profitom od emisije o liberalnom jevrejske strip. Imajte to na umu sledeći put kada imaš TBS bez razmišljanja blaring u pozadini.

9. Možete se pridružiti mnoge njegove kritičare i progovorite. Ne samo da se ljuti. Govori glasnije. Dok Senat ne može da blokira imenovanje Bannon, njeni pojedini članovi mogu izraziti zanimanje svojih birača i, u idealnom slučaju, ubediti Trump da je ovaj izbor je previše udaljava da stoji. Pozovite svoje senatore i representativesand pozivamo ih da da izjavu koja odražava vaš bes. Takođe, možete kontaktirati predsjednikom kancelarije House Paul Rian je na 202-225-3031 i lider većine Mitch McConnell na 202-224-2541.

Nemojte biti zastrašeni - to je posao svojim kancelarijama "da te slušam i uverite se vaš glas čuje.

load...

Slične vesti


Post Živeti

Delta & Ann rampa se nadmašuju nadogradnjom sedišta od 30 evra

Post Živeti

6 jednostavnih indulgencija koje vašu jutarnju vožnju čini luksuznijim

Post Živeti

Evo kako je porodiljsko odsustvo van nas

Post Živeti

Papa se udala za 2 polaznika staze tokom leta

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: mart 26 - april 1

Post Živeti

Dragi milenijali: ostanite kući sa posla kada ste bolesni!

Post Živeti

6 načina za uštedu novca na novom telefonu

Post Živeti

7 pametna navika kupovine, svi miledenali bi trebali početi koristiti ASAP

Post Živeti

Ženski marš na listu Vashtonovog varalica

Post Živeti

Udaljavajući se od mojih roditelja, naučio sam da se bavim stvarima samim

Post Živeti

Da li ste toksični saradnik?

Post Živeti

Ove 30 preduzeća su rangirale kao najbolje mesto za žene koje rade 2018. godine