Kako baciti savršenu sofisticiranu zabavu za Halloveen | RS.burnbrightlove.com

Kako baciti savršenu sofisticiranu zabavu za Halloveen

Kako baciti savršenu sofisticiranu zabavu za Halloveen

Raste iz Halloveen? Potpuno notan opcija! Naravno, svi smo do tačke kada smo umorni od istog stari trik-ili-lečenje, Casper, slatkiši kukuruza i onih čudnih "očima", koji su samo oljuštene grožđe.

Ali možeš da zadržiš slavi Halloveen čak i kada počnu da se malo sofisticiraniji. U stvari, Noć veštica je posebno pogodan za određenu gothic glamura koji se pozajmljuje u elegantnim zabavama i čudnom Soirees. Treba samo da znate kako da izmenite svoje uobičajene tradicije da se uklopi šik nova ti.

load...

Ovi saveti će vam pomoći da baci Halloveen žurku koja će vaši prijatelji se govori o cele godine.

The Best Halloveen Priče za decu - sa pravom Iznos Fright

1. Misli Gothic, ne drečav

Možete biti jeziv i dalje stilom - samo pogledajte Morticia Addams 'Gothic kuću iz snova. Umesto ukrašavanja svoj dom i dvorište sa odsečenim udovima, lažne krvi i vrištanje, Animatronic Ghouls, odlučiti za nametanje Gargoiles (one pena će biti u redu), crna čipka sve, velvet akcenti i Tarnished kandelabri. Sada dodajte u svojoj klasičnoj magljenik i samo nekoliko neuobičajenih pauka, a vi ste postavili scenu dostojnu bilo klasičnog horor filma.

2. Nadogradnja Eats

Slika: Godiva Remek

Slatki kukuruz jednostavno neće da smanji ako želite da domaćin zaista šik Halloveen parti. Prvo, želite da proverite da li imate neke slane grickalice pri ruci. Odlučite se za otmenih hranu prstiju koji imaju dramatičan izgled o njima ne bude eksplicitno Halloveen tematskim - da smokva, balzamiko i kozji sir crostata, blin sa kavijarom i pršutom-umotana špargle.

Dalje, bombone. Svaki Noć veštica treba slatkiše, ali ćete želeti da se odluče za nešto malo više luksuznih nego što imaš u svojoj trik-ili-lečenje kofu kao dete. Odlučite se za visoko-kvalitetnog zadovoljstva. Godiva Remek chocolategoes sa Moodi, tamno dekor. Možete deliti na pojedinačno upakovane čokolade - u mlečnom čokoladom Karamel lava Belgije, tamne čokolade ganache srca ili mlečna čokolada Lešnik Oister sorte - da svoje goste kao partijski usluga i služe nekoliko popunjenih barova na desert stolu. Svačija Sveet Tooth će biti zadovoljni.

load...

3. Podesite raspoloženje sa muzikom

Slika: Giphi

Muzika pomaže napravimo atmosferu na bilo koju stranu. Ditch The Haunted House zvučne efekte CD i staviti na novu vrstu muzike - klasičnih horor filmsku muziku. Kompozitori kao što su Bernard Herrmann (The Ghost i gospođa Muir, psiho), Vojciech Kilar (Bram Stokera), i Danni Elfman (Edvard Scissorhands, Corpse Bride) pišu instrumentalnu muziku koja će vam dati naježila na zadnjoj strani vrata bez oslanjanja to piskutave Banshees ili zlokobnog smeha.

Kako Potpuno Master Instagram Noć veštica Mermaid Makeup

4. Napravite haljinu (-up) kod

Image: M_a_i_a / Getti Images

Bez obzira na to koliko elegantan tvoj podešavanje stranka, stvari će se osećati malo glupo ako se neko pojavi u velikoj Elmo kostimu. Zato tematske Halloveen partije su tako veliki. Možete pitati goste da se oblače kao DEBONAIR vampire, Victorian duhove, kraljeve i kraljice - u osnovi, bez obzira će osigurati da se vibracije je negde na liniji Human-crno-Tie-opciono bez prirodnoj veličini mrzovoljna mačka ili poop emodžija na vidiku.

5. Neka bude jednostavno

Ovih dana, čini se kao da se nalaze Halloveen dekoracije u svim vrstama boja - narandžasti, ljubičasta, Lime Green, crvena, crna. Ali stavi ih sve zajedno, i stvari počinju da izgledaju više kao Zani karneval nego jezivo Haunted House.

Umesto toga, smanjiti svoju paletu boja. Ja volim crno sa jednim naglašenim bojama. Čak i crne i sive boje, previše mračan za druge 364 dana u godini, radi savršeno da stvori mekši jezivo raspoloženje.

I ne zaboravi cveće. Monotone aranžmani sa crno svilenim cvećem, vazdušnom perja i čipke drži stvari sofisticirani i više nego malo jezivo.

Sa ovih saveta, osetićete Halloveen u potpuno nov način. Naravno, ti si prerastao sija u mraku kosture, ali najukusnija čokolada, crno čipka i klasičan film muzika se za 31. Oktobra čak i najrazvijenije među nama će želeti da proslavi.

Ovaj post je pod pokroviteljstvom Godiva Remek, sada je dostupna gde kupujete svaki dan.

load...

Slične vesti


Post Živeti

Da li će millennials biti generacija do kraja agresije?

Post Živeti

Rad sa kućnim poslom nije samo lep od vas, momci - to je vaša građanska dužnost

Post Živeti

Kutije za školovanje su svuda - ali šta su oni zaista?

Post Živeti

United airlines odbacuje devojke zbog neodgovarajuće odeće, aka leggings

Post Živeti

Ljudi koji žive u Kaliforniji navodno imaju najmanji kvalitet života

Post Živeti

17 svadbenih halja svaka nevesta treba da zna

Post Živeti

Više od 50 odsto svih menadžera za zapošljavanje je ispod 35 godina - evo šta traže

Post Živeti

U.s. vojska zaustavlja izgradnju pristupnog pristaništa Dakote

Post Živeti

Rukavice tima olimpijskog tima su izvan našeg razumevanja

Post Živeti

10 načina da spasete glavne $$$ bez čak ni primjetne

Post Živeti

Molli sims kaže da je meditacija odličan način za borbu protiv krivice mame

Post Živeti

13 rezolucija za novu godinu za bolje 2018