Kako identifikovati i popraviti motivacioni disbalans u vašoj vezi | RS.burnbrightlove.com

Kako identifikovati i popraviti motivacioni disbalans u vašoj vezi

Kako identifikovati i popraviti motivacioni disbalans u vašoj vezi

Znamo koliko je važno da se pronađu ravnotežu u našim životima kada je u pitanju rad i život. To je jednako važno da se stanje u našoj romantičnu vezu. Neravnoteža može biti super-pražnjenje, naročito ako se osećate kao da radite sav posao i vaš partner je coasting. To čak može dovesti do toga da mrze svog partnera ako misle da lenjost, ali većina neravnoteže odnos proizilaze iz imaju različite tipove ličnosti. Osećaju prazni, ali niste sigurni da li imate neravnotežu u vašoj vezi? Prvo proverite ove četiri znaka.

1. Jedan partner je odbojna

Ako vi ili vaš partner je ogorčen na one druge motivacije i uspeha, onda je to znak da odnos nije u ravnoteži, napominje sertifikovani savetnik i trener odnos, Jonathan Bennett. "Oba partnera su dobili na različitim životnim putanjama i jaz će rasti samo ako je neravnoteža se nastavlja."

load...

2. Ne osećaju čula i poštuju

Ako se osećate kao tvoje ideje su uvek oboren ili omalovažavati, možda je vreme da se redefiniše granice i očekivanja u vašoj vezi, objašnjava ekspert za veze, Iahia Smith. Zbog toga, niste u mogućnosti da pomognu jedni drugima rastu pojedinačno. "Ako ne vidite način na koji vaš partner doprinosi vašoj rastu - u životu, ljubavi, poslu, itd - onda si van ravnoteže", kaže ona.

5 Stručni Strategije za rad sa Office Drama

3. Aktivnost gap

Ako je jedan partner stalno zauzet sa zabavnim i uzbudljivim aktivnostima, dok drugi ne malo ili ništa, onda je to znak da je odnos u ravnoteži. "Dok oba partnera ne moraju da budu podjednako aktivni ili vole istu stvar, ako jedna osoba je veoma aktivan, a drugi nikad ništa ne radi, ona će na kraju stvoriti pritisak na odnos", kaže Benet. Na primer, uvek želim da idem napolje i vaš partner uvek želi da ostane u.

load...

4. Osećate se prazni i preko ektended

To je kao da imate dati i daju prave stvari da bude prihvaćena, objašnjava licencirani brak i porodični terapeut, Lisa Listopad. "Feeling kao da je vaš partner nikada nije zadovoljan i primetim da imate više odbojnost nego zahvalnosti i žale se više od divljenja je jasan znak neravnoteže."

Sada kada ste identifikovali neravnoteže, evo pet saveta koji će vam pomoći da ga popravi.

1. Ne govori češće

Progovori i reci ne bilo neželjenih zahtevima vašeg partnera, savetuje Arka. "Obaveštenje kada se kompromituje protiv vašeg zdravog razuma i da budu spremni da komuniciraju i da nauče kako da prihvate te neko nevoli za promenu ili ne daju da koristite da." Na kraju, vaš partner će dobiti tačku da imaju pokupe svoje hemijsko čišćenje ili pack svoj ručak.

The Nev Rules of Vorkplace produktivnost

2. Postavite osnovna pravila

Na primer, oboje izaći u klubu / baru. "Disk odvojiti tako da zadržana partner može ostaviti kad god su spremni bez povlačenjem odlazne partnera dalje od zabave ili dogovor o vremenu koje ćete ostaviti i zalepiti za njega", kaže ekspert za veze i profesionalni profili, Anđeo Taker. Obratite pažnju na jedni drugima osećanja u određeno vreme. Ako ste odlazne partnera, Taker kaže da se uverite da ne napusti svoju više rezervisano partner kada napolje. To će im do znanja da je stalo do njih.

3. Komunikacija o ciljevima odnosa

Ako je jedan partner nije toliko motivisani kao drugi, onda komunikacija o zajedničkim ciljevima i vrednostima može biti od pomoći. "To je moguće manje motivisani partner ne oseća uloženo u odnosu i zabrinuti oko ostavio ili glupan," kaže Benet. To znači da morate da zaista razume i saoseća sa međusobno.

4. Dodeljivanje uloge u ono što se dešava

Na primer, ako imate oboje su se složili da je potrebno da izvrši određeni zadatak, a zatim dodelite komada tog zadatka za svaku osobu, tako da i osećaju kao da su uključeni, sugeriše Taker. "Sa svakim licu određenom specifične uloge u projektu, što sprečava jednog partnera da imaju sve onako kako oni to žele i drugi partner se pita zašto su čak i tamo."

5. Celebrate jedni druge pobede

Ovo važi i za bukvalnom i figurativni pobede. "Ako ste vrlo poslovno-pamet i vaš partner je više duhovna, biti otvoren za dozvoljavajući svog partnera da vas motiviše na području gdje su jači, tako da može da raste zajedno holistički", kaže Smit. Ona dodaje da male proslave može biti dovoljno podsticaja da pomognem nepodstaknut čovek ustane i ode.

load...

Slične vesti


Post Živeti

96 godina nakon što su žene glasale, konačno sam izabrala predsednicu

Post Živeti

Evo šta treba učiniti ako je letovanje za odmor odloženo ili poništeno

Post Živeti

16 glavnih inspiracionih citata da bi vam pružili teški dan

Post Živeti

Vodič anti-nevjesta za planiranje netradicionalnog vjenčanja

Post Živeti

8 stvari koje tvoj pametni prijatelj želi da zna za odmor

Post Živeti

Delta & Ann rampa se nadmašuju nadogradnjom sedišta od 30 evra

Post Živeti

Ja sam crnac i više ne hrišćanin

Post Živeti

9 Ikea hacks koji pripadaju vašoj dnevnoj sobi

Post Živeti

Ovo su 10 najboljih destinacija u SAD od 2018. godine

Post Živeti

6 jednostavnih indulgencija koje vašu jutarnju vožnju čini luksuznijim

Post Živeti

Tinder pokreće inkluzivno novo rodno ažuriranje

Post Živeti

Mama koja je prvi put imala posao iz snova dok je 7 meseci trudna