Moj supervizor i saradnik su me stavili u sred svoje drame | RS.burnbrightlove.com

Moj supervizor i saradnik su me stavili u sred svoje drame

Moj supervizor i saradnik su me stavili u sred svoje drame

Pitanje:

Moja kancelarija prijatelj stalno žali da je ona preplavljena i ima toliko posla da ne može da uradi dobar posao na bilo od toga. Ona je, međutim, vreme je da surfuju Internetom, tekst svoje prijatelje i raditi na školskom radu tako da ona može "izaći iz ovog sranje posao."

Naš supervizor povremeno svrati njenom stolu i kada je vidi na njen mobilni pita: "Šta radite." Izgleda ogorčen i pukne, "Ja tek sada pogledao ovo za trenutak. Moj muž je pustio me da će biti kasno da me pokupi večeras i da se ne čeka na ulici, ali da ostane u predvorju. Izvinjavam se!"

load...

Šta se dešava kada lične vrednosti sudara sa politikom kompanije?

Naš nadzornik zna da je prevara i pokušava da ga nositi predajom joj novi zadatak i kaže, "Treba mi ovaj projekat završi do 2 popodne" i lišća. Čim ode, moja kancelarija druže se okreće prema meni i žali da je supervizor je pasivno-agresivan i znače i ne "da", da svi sada i opet treba trenutak.

Muka mi je od oboje, ali uvek slušaju moju kancelariju, jer ne želim da se žali meni sa ostatkom osoblja. Onda, mogu da računam na mog supervizora me vuče u stranu i pitaju: "Da li vaš kolega provode mnogo vremena na njen mobilni?" Uvek odgovorim "ne mnogo", jer ne zaustave u ovoj drami. Voleo bih da supervizor bi da radi svoj posao i ne očekujem da budem brbljivac.

Pristao sam da budem kolegu je deveruša, ali ja ne mogu da priuštim

Odgovor:

Vi igraju ključnu ulogu u ovoj kancelariji drami. Vi nevoljno štite svoju kancelariju partnera i pretvori se u nekoga ko neće reći istinu. Šta nije u redu sa odgovorite sa "da" kada vam vaš nadređeni traži iskrenu pitanje? Da li se plašite kako vaša kancelarija drug može da uzvrate? Ovo ste joj Enabler čini.

Ona je takođe te baciti kao simpatizer u svom "znači supervizor zlostavljao drame zaposlenih."

load...

Ako ne uživate u trenutnu ulogu u ovom zajedničkom drame, prepisati scenario. Kada je sledeći pretvara u vama, priznaš da si umoran od osećaj da treba da lažeš da je pokrije kad te pita da li provodite mnogo vremena na njen mobilni. Neka joj da nemaju nameru da izlet nje, ali ne žele da se osećaju primorani da lažu.

U međuvremenu, vaš nadređeni mora da nauči upravljanje ljudima. On se nekoliko rezultata odlazi posle uhvati svoj poslovni partnera na delu. Pošto se to dogodilo više puta, vreme je da ju je uvukao u svoju kancelariju, bez tebe, i razgovara sa njom.

Osećam saučesnici u svom šefu vara naše kupce

© 2017, Lin Kari. Ako želite odgovor na vaše karijere pitanje, to je lako. Vrite [email protected] Lin autor Premlaćivanje na radnom mestu Bulli (Amacom, 2016) i rešenja. Takođe možete pratiti Lin @ linnecurri10 on tvitter ili pristupiti svoje druge poruke na SheKnovs, vvv.vorkplacecoachblog.comor vvv.bullivhisperer.com.

load...

Slične vesti


Post Živeti

Neka najbolji trendovi Pinteresta navode vaše rezolucije 2018. godine

Post Živeti

Da li će millennials biti generacija do kraja agresije?

Post Živeti

12 zastrašujućih valjača u Sjedinjenim Državama koje će vas apsolutno zaplašiti

Post Živeti

Delta & Ann rampa se nadmašuju nadogradnjom sedišta od 30 evra

Post Živeti

Chelsea Clinton, gvineth paltrov i druge žene osvajaju nagrade za godinu dana

Post Živeti

10 razloga za tapetovanje prostora iza glavne table

Post Živeti

Ja mogu biti američki građanin, ali nikada neću moći da rukujem svojom imigrantskom etiketom

Post Živeti

5 nagrađivanju načina da napustite 9 do 5 i budite svoj šef

Post Živeti

Ne, ne želim da me bilo ko zagrli ili ljubi na poslu

Post Živeti

Najcenjenije tehničke verzije 2018

Post Živeti

Pitali smo stručnjake za najbolje savete o promeni karijere

Post Živeti

Saveti za uštedu vremena iz najsavremenijih šefova mama koje znamo