Otišao sam u Pandora - svet avatara, i bio je magičan kao što sam zamišljao | RS.burnbrightlove.com

Otišao sam u Pandora - svet avatara, i bio je magičan kao što sam zamišljao

Otišao sam u Pandora - svet avatara, i bio je magičan kao što sam zamišljao

Nakon što je uzviljenih tri dana na # BlogHer17conference u Orlandu, Florida, nisam mislio da moj vikend bi mogao da bude mnogo bolje. To je sve sam imao priliku da posete Pandora - The Vorld of Avatar, koji je otvoren (u veliku pompu) na Disnei Životinjska Kingdomabout pre mesec dana.

U parku donosi Džejmsa Kamerona rekordni film na život u iznenađujuće, divan način. Ne verujete mi? Imam slike kao dokaz. Smatraj ovo svojim definitivnu vodič za šta da vidi, da i jedu na Pandora. I dok sam može zvučati kao totalni Fangirl sada, veruj mi - vi ne želite da propustite ovo.

load...

Stop 1 Avatar leta of Passage vožnje

Voze na zadnjem delu Bansheeu u 4-D kao što grlo kroz Pandora u Avatar Flight of Passage vožnje. Iskustvo aktivira svih pet čula, sa lepim rezultatima zapanjujuće. Najbolji deo mi je uočavanje punu veličinu Avatar, koja prikazuje impresivnu zanata i pažnju na detalje (ja bih očekujem ništa manje od Disnei).

Pre početka vožnju, moraćete "genetski uzorkovanje" - izvrše ples oko malo - da se poveže sa Avatar. Za nekoliko sekundi, stručnjak me povezali sa utakmice. Uspostavljanje kontakta očima sa mojim ličnim Avatar na ekranu je stvarni svet otpadnu, škljoca moju punu pažnju na uzbudljivoj trenutka.

Na četiri minuta vožnje, vidiš Pandora očima Na'vi putem Avatar. Možete osetiti Banshee disanje, kao i magle vode svaki put kada se Banshee uzima skok. Miris, koji varira u različitim lokacijama, mi zaista imamo - imala je cvetne note, svetlost, pozivajući i oh-tako umirujuće. Ja bih flašu, molim vas!

Stop 2: Na'vi reka Journei vožnju

Pandoran rečne obale su žarišta za Bioluminescent život. Ostavi lampu natrag u basecamp za noćne šetnje. # VisitPandorapic.tvitter.com / SMi6vA54GT

load...
- Poseta Pandora (@visitpandora) mart 3, 2017

Na Na'vi reke Journei, putujete u Bioluminescent prašuma u ​​potrazi za Na'vi Šaman pesama, koja je najkomplikovaniji audio animatronics figura ikad stvorio Valt Disnei Imagineering. I ja mogu da vidim zašto. Nisam dvostruki take razmišljanje je postojala stvarna ljudska obojen da izgleda kao Avatar ispred mene - ali Ne, to je bio Animatronic čiji se svaki Desilo se da 100 odsto realne. Trippi!

Reka Putovanje je bilo mirno, inspirativna i stvarno udario kući za mene. Pesma šaman je posvećen Eiva (božanstva Pandora i Na'vi) je uspeo u svojim najdublja, evocira uspomene na svoje najsrećnijih trenutaka ples, pevanje i povezivanje sa prirodom. Nepotrebno je reći, da ne bi morao da zavrne ruku da mi da odem na tu vožnju ponovo.

Stop 3: Ručak u Satu'li Canteen

Hrana u Satu'li Canteen u Pandora-The Vorld of Avatar je neverovatno! Opcije veggie i sve što te vidim @valtdisneivorld #visitpandora

Ja sam vegan i imajući u vidu eko-vibracije od Pandora, nadao sam da će biti opcije hrane biljnog prijateljski mi je da kopamo na ručku. Bio sam u pravu (put kojim treba ići Disnei!). Normalno, ja nisam veliki fan tofua, ali sam naredio pržene tofu sa povrćem, i - nije šala - ovo je najbolji tofua sam ikada imao. Ako bih da pređem na Pandora, verujem da ću biti dobro zbrinuti u odeljenju hrane.

Stop 4: zavirite u Pandoran flore i pejzaž

Želje da se ostvaruju! Proveo je dan u Pandora-The Vorld of Avatar na @valtdisneivorld i bukvalno sam ceo svoj život! Preporučujemo vam da proverite sledeći put kada ste u Orlando #VisitPandora

Proveo sam ostatak vremena na Pandora hoda kroz dolinu Mo'ara. Kada koristite između vožnje i koncesija tribinama, može biti teško da se u svim suptilnim atmosferskih detaljima ovog parka. Znao sam želeo da završi dan sa sabran šetnju, uzimajući u Pandoran flore.

Trnovit bič, koja ima predivan vazduh-stakleni izgled na njega, je jedan od mojih omiljenih Pandoran biljaka. Na vrhu biljke prikuplja kišne kapi, što mu omogućava da deluje kao hidrataciju stanica za ptice.

Zapanjujući Grinch drvo raste u hunched oblika sa uvrnute deblu i bioluminescentnih lišća. Dolina Mo'ara je ispunjen sa ovim drvećem, koje se kaže da su dodatno oduzima dah noću.

Šarena puhara stablo može biti i do 15 metara i pomaže detoksikaciju atmosferu u Pandora. (Kada bih samo mogao da iskoristim ovu kuću i stavio ga pored mog Sansevieria biljke. Hej, devojka može da sanja.)

Sve u svemu, Pandora - Svet Avatar je izuzetna dodatak Disnei je Animal Kingdom i mora-videti za bilo koji ljubitelj filma. S obzirom koliko dobro Avatardid na blagajni, pretpostavljam to super nova park će imati nikakvih problema privlači brojne posetioce koji zaslužuje.

load...

Slične vesti


Post Živeti

21 smešne grupe i trio halloveen kostimi ideje

Post Živeti

Ja mogu biti američki građanin, ali nikada neću moći da rukujem svojom imigrantskom etiketom

Post Živeti

Ovi fleksibilni honorarni poslovi su savršeni za kršenje studenata

Post Živeti

Stiže se stalni ženski štrajk, a ljudi se iznenadjuju

Post Živeti

Kako olimpijci oblikuju svetski pregled ovih sportista

Post Živeti

Evo kako zatvoriti manterruptors, ruth Bader Ginsburg stil

Post Živeti

15 znakova da imate toksičnog šefa

Post Živeti

Menadžeri zapošljavanja nam govore o najčešćim greškama u rezimeu

Post Živeti

Na 8 načina učinimo svijetu bolje mjesto 2018

Post Živeti

5 jednostavnih, brilijantnih načina osvježavanja vašeg nastavka

Post Živeti

5 načina čitanja ljudske emocionalne inteligencije i zašto je to bitno

Post Živeti

Tinder pokreće inkluzivno novo rodno ažuriranje