Prestao sam da razgovaram sa svojim smrtnim ocem zbog naših političkih razlika | RS.burnbrightlove.com

Prestao sam da razgovaram sa svojim smrtnim ocem zbog naših političkih razlika

Prestao sam da razgovaram sa svojim smrtnim ocem zbog naših političkih razlika

Kao što je Hannah Hikok od Kellei M.

Teško je tačno reći kada politički stavovi moj tata nije promenila, ali to nije bilo dugo nakon što mu je TV uključen u HD, a on je izgubio sve kanale osim - šta drugo? - Foks Novosti. Odjednom, njegovi postovi Facebook je počeo sve više konzervativna uprkos činjenici da je pre toga imala glasao za Obamu 2008. Godine, imao lezbejke kao prijatelja i igrao domine sa svojim crnim prijateljima toku radnih pauza.

U 72, moj otac živi na udaljenom planina u Koloradu, stotinama kilometara od mene i moje porodice u Chicago predgrađima. On je pametan, ali nikada prisustvovao koledž. On je bio radnik koji uvek bore da sastave kraj sa krajem. Kada je Obama produžio nezaposlenost na početku svog mandata u 2009. Godini, što je pomoglo moj otac je mnogo - ali to nije bilo dovoljno da zadrži svoje stavove od zgrušavanja, okretanje od otvorenog uma liberalizma u mrskog konzervativizma.

load...

Polako, moj otac je postao jedan od onih stereotipno zatucan, niže klase belih Amerikanaca koji su pili u Kool-Aid na GOP mašine i završili glasanje protiv njegovih najboljih interesa kao viši građanina na Medicaid i Medicare. Na društvenim medijima, on je pozvao Obame majmune i Hilari Klinton prevarant (original znam), izbacuje grozne stvari o ženama, homoseksualcima, rasnih manjina i ilegalnih imigranata. Pokušao sam da ga pozovem na njega sve dok moja sestra me je podsetio na stare poslovice o tome kako raspravlja sa budalom samo dokazuje postoje dva. Tako sam završio opozivanju praćenja svog oca.

Upoznajte ženu koja se menja lice Cannabis industrije

Naši pozivi smanjila na Božić i rođendan, ali nisam odustala od mog oca u potpunosti još. Pokušao sam da borba protiv njegove otrovnih optužbe o naša zemlja ide nizbrdo rekavši da je jednakost nije loša stvar - ona ​​omogućava moji prijatelji da se uda za legalno i još mnogo toga. On nije briga. Zamolio sam ga da ne govori tako oko mene ili mojih Teen decu, i da mu se priznati, jer je izgledao da pokuša, ali to jednostavno nije bilo dovoljno.

load...

Kada je moja sestra doprla do kažem našem ocu da njena najstarija ćerka verila u Meksiku, on - koji nikada nije napustio SAD - rekao joj da je odvratno da je otišao u Meksiko, koliko mrzi Meksikanci i sve ilegalci, pa čak i ona je rekao 'd bolje da ostanem u toj odmaralištu inače ona ce biti ubijena. Moja sestra, gotovo bez teksta, rekao je, "Pa, u svakom slučaju, čestitam na vaš unuke." On je samo gunđala.

U 2012. Godini, moj tata je glasao za Mit Romni, i prestao sam govorio sa njim u potpunosti. Ja sam tražio pomoć terapeuta kao rezonator, razmišljanja, koji odseca svojim starijim oca? Ona su se složili da je potrebno da završi naš odnos za svoj zdrav razum. Morao sam da napravim pauzu od svoje odluke da žive u svom balonu mržnje, upija sve vitriol bez istraživanja ništa od toga za sebe (i umesto optužujući usof veruju u lažne vesti).

Ono što ubija me najviše je da je moj otac umire. On puši kao dimnjak, je odvojen od života i nije dugo na ovom svetu - ipak odluči da se okruži sa mržnje, negativnosti i besa. Osećam da je nestao duboki deo života: lepotu, ljubav, veze, čudo i strahopoštovanje svega toga.

Ja sam podigao svoju decu da cene sve ljude, rase, religije i seksualne preferencije. Znam da je teško da se to ne vidi svoju dedu, ali kad im kažem čak ni razvodnjena verzija nečega kako je rekao, oni razumeju zašto više ne komuniciramo.

Često dalje se osećam krivim za odsecanje mog oca i siguran sam da će uvek u određenoj meri. Ali onda sam se jednog zavirim u njegove objave Facebook i znam opet sam napravio pravi izbor.

Kako 5 Žene Stand Up na vrstu seksualnog uznemiravanja koja je dobila Bil O'Rajli Fired

load...

Slične vesti


Post Živeti

5 sajtova da biste pronašli hotelsku sobu alternativu

Post Živeti

8 odličnih aplikacija koje će vam pomoći da uštedite novac tokom praznika

Post Živeti

Ne treba vam veliki budžet za planiranje neverovatnog vjenčanja

Post Živeti

22 velika plaćena honorarna posla, tako da ćete imati dosta slobodnog vremena

Post Živeti

Flo od progresivnog je najjednostavniji napravi to sam kostim Halloveen ikada

Post Živeti

45 citira na slici tela koja nije sjajan i zapravo će pomoći

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: 14. novembra - 20. novembra

Post Živeti

Jednostavno domaće pse tretira da možete stegnuti za 20 minuta ili manje

Post Živeti

Malo stvari koje možete učiniti ove nedelje da proslavite crni istorijski mesec

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: april 2 - april 8

Post Živeti

Kako se pokloniti sastancima koji su totalno sisavci

Post Živeti

Koji predsjednik vrhovnog suda trampira izbor za žene