Prolećna kućna prepravka i saveti za štednju novca od HGTV stilista Emili Henderson | RS.burnbrightlove.com

Prolećna kućna prepravka i saveti za štednju novca od HGTV stilista Emili Henderson

Prolećna kućna prepravka i saveti za štednju novca od HGTV stilista Emili Henderson

Na 33, Emili Henderson izgradio zvezdanu reputaciju - da ne pominjemo odanog sledbenika - kao enterijera guru koji čini dekoracije svoj dom stilom oseća super pristupačan nego nešto što ima tona novca, vremena i stručnosti. Kao domaćin Hgtv emisije "Tajne iz Stilist" i vlasnica sopstvenog bloga, Stile bi Emili Henderson, srećom Las Vegas daje fanovima dovoljno mesta da pronađe svoje savete i inspiraciju.

Kao supruga i majka dvoje, Henderson i dobio mnogo dešava osim njenog stajling karijeri. Pitali smo je o njenom fitnes rutinu (ona radi na tome!), omiljeni datum noći aktivnosti i tri stvari koje nikada ne treba da potrošite puno novca u vašem domu. Check out njene tajne u nastavku.

load...

Tia Mouri na meditaciju, endometrioza i prijateljica

SK: Koja je prva stvar koju radite ujutru?

Emili Las Vegas: Sipajte šolju kafe - sa bebom i malo dete, od kojih nijedan ne može garantovati da će spavati preko noći, ja sam bukvalno očajna svakog jutra. Ali efekti su neposredni i odjednom, ja sam se!

SK: Koji je vaš idi do zdravog doručka?

EH: Većina dana napravim smoothie sa kelj, spanać, zamrznutog jagodičastog voća i vegan proteina u prahu.

SK: Koji je vaš omiljeni zdrava užina? Šta o grickalica napravite za svoju djecu?

EB: Mi nismo kao nervozna ili "Marta" kao što mislite. Mi smo svi snek isti - orasi, voće, niz sir. Uvek mislim da se pripremi neke slatke Turska i sira oblozi, ali na kraju, svi mi samo volimo bademe i bobice.

Danas na blogu uzimamo zaviriti u Birdie sobu pre nego što je tapetirani. Bilo je prilično sladak, svetao i srećan sa belim zidovima, ali je osetila prostor je zaista nedostaje još jedan zida do zida stabla mural (očigledno), pa budite u toku za punu otkriti. @hellosaratramp

load...

SK: Da li imate večeru recepte da je cela porodica voli?

EB: Dobijamo Muncheri dostavljena tri noći nedeljno, što je porodična-friendli i pristupačan obrok dostava. Ali kad sam kuvam, to je obično takos, čili ili testenine. Ne postoje tajni porodične recepte ovde, a ja retko pripremiti zanimljivu obrok.

SK: Možete li opisati svoj vežbanja rutinu? Da li sezonski menja?

EB: Sada je loše, i ja sam Gotto se vratiti u nju. Tipično, to je bilo sa trenerom ili snage joge. Sada, međutim, to je samo jurim dvoje dece i schlepping oko kesa dekor.

SK: Da li meditirate, dnevnik ili imaju neku drugu vrstu emocionalne vellness rutine?

EB: Blog je svakako časopis za mene, i dok sam često ne objavljuju svoje više ličnih poruka, pisanje ih i poslati na sebi - koje sam tada sačuvati i sastaviti - je uvek super purgativan.

SK: Kako balansirati sami vremena za sebe i vreme sa svojom porodicom?

EB: Ne postoji ravnoteža ili čak ćonglirati. Ja se fokusiraju na preživljavanje većinu vremena i smeje kroz stres. Brajan i ja imamo nameru da se na datum jednom nedeljno, i verovatno upravljati svake druge nedelje. Vremena sa decom događa najviše noći, ali kao i većina mama dva LITTLES znaju, praktično ne postoji nikakav lični ili sama vremena i dok je uzima danak na tebe, vreme sa decom i suprugom često pobeđuje vremena nasamo.

SK: Koji je vaš omiljeni datum noć aktivnost?

EB: Volim dugu večeru gde zaista možemo nadoknadimo i razgovaraju o drugim nego samo dece stvari. Brajan i ja takođe radim dosta zajedno, tako da smo sigurni da se poveže na stvari van posla i klinci tako osećamo kao pravi ljudi.

SK: Da li imate omiljeni zabavni savete?

EB: Bože, stvarno se osećam kao da ne dajem nikome nikakve realne savete ovde, ali imam tendenciju da ogromne bačve od čilija ili velikim lazanje. Ja sam u stanju da zabavno dok kuvanja, tako da sve mora da se uradi ranije.

Gore na blogu - tonu novih, lepih prolećnih proizvoda iz @TargetStile, zajedno sa katalogom uglavnom stile od mog prijatelja @scotthorne. Bićete šokirani nekim od nameštaja (odnosno nove ležaljkama). Idite i uverite se sami. @tessaneustadt

SK: Koji je tvoj lako popraviti kada žudnja za brzu promenu dekora?

EB: Ja preuredi nameštaj gotovo svakodnevno i ja igram sa jastuka, bacanja i umetnost sve vreme. Nekako da se za svoj posao, a to je kreiranje sadržaja za blogu. Još jedna stvar koju možete da uradite je da promenite se miris sobe kako bi se osvežim ga. Klima Vik samo objavio Metak Auto spraithat je savršen za one koji ne mogu svetlo sveće ili imaju previše na rasporedu čak razmišljati o stalno osvežava kuću. Ona pruža rafalno mirisa, tako da je potrebno da umnog iz nje dok je veoma jednostavan dizajn-mudar, tako da se to postaviti i vratiti se svom životu. Ponekad je male stvari koje vam mogu pomoći da se osećate kao da imate zajedno svoj život.

SK: Šta su tri kuće stvari koje su vredne troši više novca na?

EB: Nije tri određene stvari - to je taj razgovor ili izjave komada. Ima toliko veliki, pristupačne velika-bok prodavci koji čine velike komade nameštaja, tako da ako ste na budžetu, ne razmetanje na $ 5.000 sofi. Umesto toga, kupiti poseban komad umetnosti, jedinstvenog tepih ili izjava komad koji čini ljude bez daha kad ga vide - u dobrom smislu, naravno.

SK: Koje su tri stvari koje ljudi ne bi trebalo da troše novac na kućama?

EB: Baci jastuci, posteljina i osvetljenje. To su stvari koje mogu da idem na takva mesta Target i kupuju tako lako. Naravno, možete provesti $ 500 na stomak, ali to nije mesto gde je moj novac ide, niti bih preporučio li to tako provesti!

Počnimo u nedelji najbolji način koji znam - sa makeover otkriti. Mi smo dosadan ovaj prostor za neko vreme, a sada konačno može da vidi ceo prostor. Head na blogu za ceo tekst. I da prijatelji, toile se vratio. Dobar dan. @tessaneustadt

SK: Koji je vaš najbolji savet da rade mame za koji zdrav ravnoteža posla i života?

EB: Nemam pojma i voleo bih odgovor. Uglavnom, ja bih se prepustite ono što ne radite dobro se (za mene, da se kuva i pomoći oko kuće), a zatim naredi mnogo na mreži, tako da se ne radi oko vikendom rade poslove umesto trošenja vremena sa decom.

SK: Šta je vaš najveći iznenađenje kada ste postali majka?

EB: Kada sam imao prvo dete, bio sam šokiran i iznenađen koliko je bilo zabavno i kako temeljno uživali. Kada smo dodali još jednu bebu, bilo je kao, "O, Thisis šta ekstremna iscrpljenost osećaj." Sada kada postaju dovoljno star da jedni sa drugima to je čista magija usred haosa.

SK: Šta biste rekli da je vaš najveći dan u dan izazov kao mama?

EB: To je izazov da ostane prisutan i fokusirati se na moju decu kada sam sa njima. Moj posao je sveupijajuće i moram da ga isključiti iz 5 do 8 časova, ali to može biti teško kad sam se milion SMS poruka o sledećem danu postu ili sastanke. Moje osoblje zna da je ovo moja porodica put, ali oni takođe imaju dosta na svom tanjiru i traže odgovore. Mislim da sam zoniranje se za stolom ili dok kupanja svoju decu, misleći o prezentaciji, članka ili čak da li ili ne treba staviti mornarice ili crne lampshades na našem noćnom stočiću. Tako da, ostajem prisutan sa svojom decom predstavlja izazov i nešto radim na dnevnoj.

SK: Da li imate jaku žensku zajednicu u vašem životu?

EB: Da, ili ću umreti. Imam dva izuzetno bliske prijatelje u Los Anđelesu koji dolaze u svojim malu decu često i igraju dok smo saosećaju. Idemo na odmor zajedno i to je prilično idealan. Moje tri najbolje drugarice u Portlandu rade i mame koji su glavni finansijski podržavaju njihove porodice sa dvoje male dece. Kada smo zajedno da nastavimo naše, Sans decu, razmenjujemo savete, horor priče i ohrabrenje. Pošto moja deca su najmlađi, oni čine da se osećam bolje govoreći stvari poput: "To samo postaje lakše", koja zaista pomaže.

SK: Bilo saveti o tome kako da ostane zdrav u trenutnoj političkoj klimi?

EB: Ja se fokusirati na pozitivne i šta mogu da uradim da pomognem onima u mojoj zajednici. Radimo tonu pro-bono projekata u ovoj godini - izbegličkih porodica, uglavnom - i mi ćemo biti postavljanje o njima na blogu sa namerom da podstakne druge da koriste svoje talente i sposobnosti da promene u svojoj zajednici, ne samo naglas na Facebook.

SK: Kako vaša deca odrastu, kako vi vidite svoju karijeru i životni stil menja?

EB: Nemam plan petogodišnji, niti se trudim da predvidi previše. Naša deca su naš prvi prioritet i naša pažnja će biti da se uverite oni napreduju u svakom životnom dobu u svakoj sredini. Mislim da ću uvek biti isti roditelj - dobar u nekim stvarima i rad na druge, ali voli opsesivno usput.

Alisa Milano na zdravim navikama, materinstva i napraviti pozitivan uticaj

load...

Slične vesti


Post Živeti

Nedeljni horoskopi: feb. 12 - feb. 18

Post Živeti

16 glavnih inspiracionih citata da bi vam pružili teški dan

Post Živeti

Zašto je sasvim OK što si srušio na posao?

Post Živeti

5 najboljih odmora na jezeru za leto

Post Živeti

Ako pozovete Melania Trump bimbo, vi ste deo problema

Post Živeti

Može li tetovaže i dalje zadržati posao? prema ovoj novoj studiji da

Post Živeti

Scene iz današnjih protesta protiv trenda po zemlji

Post Živeti

Samo zato što sam ponosno jevrejski ne znači da ne volim božićne pesme

Post Živeti

5 mesta na Floridi za pregled aligatora u njihovom prirodnom staništu

Post Živeti

Da li ste toksični saradnik?

Post Živeti

Bitka je na naslovu najboljeg božićnog oglasa 2018

Post Živeti

Kako identifikovati i popraviti motivacioni disbalans u vašoj vezi