Šta se događa kada se lične vrednosti sudaraju sa politikom kompanije? | RS.burnbrightlove.com

Šta se događa kada se lične vrednosti sudaraju sa politikom kompanije?

Šta se događa kada se lične vrednosti sudaraju sa politikom kompanije?

Pitanje:

Moj poslodavac je pretila da me otpustiti što pristojne vrednosti i žele da ih održi na poslu.

Ovde je problem. Radim za veliki sportski objekat koji služi hiljade kupaca, mladih i starih. Jer primamo malu količinu federalne sredstava, ne možemo diskriminisati zaposlenih ili kupaca zbog njihove seksualne orijentacije ili rodnog identiteta. To znači da čovek po imenu "Lena", koji se oblači kao žena može koristiti u svlačionici - bez nadzora - koji se koristi i za malu decu.

Nisam mogao da dozvolim da se to desi. Na kraju krajeva, šta ako se nešto desilo toj deci na mom satu? Dakle, kada sam video Lena ka svlačionici, zaustavio sam ga, i rekao mu da treba da koristi unisek kupatilo u hodniku kao i njegov menja mesto. Pokušao sam da se to uradi diskretno, međutim Lena je pretvorena u ružnu konfrontaciju. Moj menadžer je izašao, izvinio se Lena i rekli su mi da Lena ima pravo da koristi svlačionicu svog izbora.

load...

Pitao me je da "samo pusti" u budućnosti i da Lena seksualni identitet nije bio moj posao. Rekao je da ako je postupao sa bilo kojim drugim kupcem kao što sam imao sa Lenom ili ako sam ponovo ušao u nju sa Lenom, ja bih otkaz.

Ali, to je moj posao da zaštiti decu u našem objektu. I ja imam pravo na svoje vrednosti i da bi mogli da kažu da je dosta. Šta mogu da uradim?

Odgovor:

Imate pravo na svoje vrednosti i ono što osećaš i verujemo da je vaš posao. Kada prihvatite platu, međutim, saglasni ste da stavite pojedinačne uverenja stranu ako su u suprotnosti politiku svog poslodavca. Dalje, Lena seksualni identitet nije vaš posao, je njena.

Pristao sam da budem kolegu je deveruša, ali ja ne mogu da priuštim

Kada oduzeti mogućnost transseksualac ​​ili transrodnih klijenta da koristi svlačionicu koja odgovara njenom seksualnom identitetu, vi napadne njena prava.

Razmisli malo šta je dovelo Lena da živi život kao transrodnih osoba, okrenuta prezir i sud od drugih. Od samog početka, ona je osetio da je ženska zaglavljen u muškom telu, i na taj način ne osećaju kao kod "kuće". Njena odluka da "izađu" kao žena nije lako napravio izbor.

load...

Osećam saučesnici u svom šefu vara naše kupce

Dalje, transrodnih osoba nije bilo veće šanse da postane seksualni predatori nego su ostali. Odrasle žene pedofili mogu doći u svlačionicu kao i lakše nego što se Lena.

Moj šef je potpuno odustao na poslu, šta da radim?

Na kraju, ako ne čujete šta vam vaš nadređeni kaže, vi pitate svog poslodavca da napravi težak izbor -betveen dozvoliti da uradite ono što želite da uradite ili prima federalnu sredstva, podržavajući svoju politiku i poštovanje prava potrošača. Šta možete da uradite? Možete ponuditi Lena poštovanje uprkos činjenici da je tvoj i njene vrednosti razlikuju.

load...

Slične vesti


Post Živeti

9 ljudi koje trebate dodati na svoju božićnu listu ove godine

Post Živeti

5 razloga da žene postaju bolje lideri od muškaraca

Post Živeti

Kako dobiti povjerenje ubojice

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: dec. 19 - dec. 25

Post Živeti

Da li ste toksični saradnik?

Post Živeti

Mislio sam da je moja najbolja prijateljica dok je ne moram da je zovem

Post Živeti

Prestao sam da razgovaram sa svojim smrtnim ocem zbog naših političkih razlika

Post Živeti

Secret Santa poklon ideje koje će vam učiniti hit stranke

Post Živeti

104 riječi urbanih riječi koje trebate razumjeti na internetu

Post Živeti

5 načina da kažete da li vam je posao bolesno - bukvalno

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: mart 12 - mart 18

Post Živeti

6 jutarnjih magičnih rituala kako biste olakšali stres i poboljšali svoje poverenje