Što više sličim, postanem kod mog oca, više ga osramoćavam | RS.burnbrightlove.com

Što više sličim, postanem kod mog oca, više ga osramoćavam

Što više sličim, postanem kod mog oca, više ga osramoćavam

Bio je januar 2005. Godine i bili smo slavili rođendan moje sestre u mom Upper Vest Side stan sa ocem i njegovom novom ženom. Mi smo naručivanja suši za večeru i kako smo o tome ko će imati losos ili tunu, moj otac pogledao tamo kod moje sestre i mene, i sa lupetanje na licu rekao, "Nataša ne može imati sirovu ribu."

Možda sam američki državljanin, ali nikada neće biti u stanju da rukuje sa mnom imigranata etiketu

Moja sestra, nikada nije bila trudna nije primetio tu suptilnu saopštenje koje me Bludgeoned u stomak i objavljen je loptu toplote koja se polako širi lavu svuda iznutra. "Zašto ne mogu da?" Moja sestra uzvratio, insinuacijama Natasha čulo ukusa nije dovoljno razvijena za sirovom ribom.

load...

"Da li je ona trudna?", Pitao sam oca, a ne usmerava pitanje u eventualno gestating žene.

"Da!" Moj otac usmjeren, ponosan na svoju 57-godišnjeg sperme. Za nekoliko minuta, oni su šiklja o tome kako lako su zatrudnela: "Jedan metak! I dalje sam ga! "Moj tata kaže, nevidljivo saviti njegov penis.

Moja sestra i ja zagledao se jedan drugom, povećavaju naše oči. Vruć osećaj je diže, uzimajući preko mene. Kao da odvojili od istog gena, moja sestra kaže: "Ja sam napaljena sada. Možeš li smanjiti temperaturu? "Počeo sam da izvučem hulahopke sa pod mojim farmerkama.

Tada sam bio krajnje nezrela i nisam siguran da li sam evoluirao mnogo u deset godina je vreme. Da li sam se ponaša ne drugačije od 5 godina starog ljubomornog brata čuli su se još jednu bebu? Umesto da bude ljubomoran na novorođenčeta, ja sam sada ljubomoran na stare potiska deset godina u ovu nezgodnu Ruski-jevrejskih imigranata verziju Modern Famili.

Ovaj put, moj tata i ja bili roditelji zajedno, samo što se ponaša kao pasivni roditelja. On je objasnio kako je otišao u tu avanturu sa stavom: "Ovo je njena beba. Ovo radim za nju i ona je rekla da će učiniti sve posao! Sve što je želeo od mene je bio moj razred-sperma. Osim toga, ako ne da će me ostaviti i pronaći nekog drugog. Ona je još uvek mlad. "

load...

Nataša hranio bebu i promenila bebu, i naravno moj otac je ustao na noge zaljubljen u svom prvom sinu i svedok ga pretvori u oca koji se ponašao ni nalik onome ko me je podigao.

Moj otac je bio "jak ruski očinski" tip koji je pretio da "sahraniti moju sestru i mene u dvorištu ako se ikada drogu." On je pio votku i odvezao kod nas na zadnjem sedištu. Moj neosetljivi otac zove Teenage mi kravu, me šamaranje u glavu s leđa ruci ako sam blokirao TV. Moj otac nas je strah da mu reći da smo se povrediti, jer je njegov način postupanja krize je da se pronađu greške i tražiti krivicu.

Kao otac u svojim šezdesetim, on smekšao. On je deda-otac. On viče na Natasha kako je helikopteri nad Aleksom na igralištu; na deset, ona je i dalje trlja dupe, ali se dere na nju kada je Alek ne odgovori na pitanje kako treba. Ako Alek sramoti oca, on pokušava da nadoknadi reci mi o svojim minijaturnim dostignućima kao da je klavir čudo, teniski profesionalac, matematike moj!

S jedne strane, Aleks je dobio Kinder, nežniji, praštanja oca. Ili je možda upravo sam taj koji je više apatični.

Nataša često govori o tome koliko je moj otac gushed o svojim kćerkama kada ju je udvara u Rusiji. U stvari, ona kaže da je to bio jedan od njegovih zlatnih osobina koje su joj se zaljubi u njega, kad je bila oca ukrajinski 19 godina devojčica i on je bio 49 godina Amerikanac. Kao paun sa svojim perjem na ekranu, moj otac podigao slike moje sestre i mene, hvalio svojim All-American uspeha. Oduvek sam znao da je moj otac me je voleo, ali sam takođe nikada mislio sam živeo do njegova očekivanja - ili na moj potencijal.

Moj strašno jutarnja mučnina i dalje uništava svoj apetit šest godina kasnije

On očekuje mnogo od mene kada sam bio tinejdžer dao mi je opkladu da će učiniti $ 100K u vreme kada sam imao 25 godina. Izgubio sam opkladu, iako sam došao blizu, čineći oko 70K $ (više akcija u kompaniji koja bi prodao više). Umjesto 25, sam dobila svoj prvi tetovažu i upravo se vratila, zajedno sa svojim dečkom nakon što je uhvaćen u prevari. Moj otac je bio razočaran u tome. Ne zato što sam varao, već zato što je uhvaćen. Nije on me je naučio nešto?

Svake godine na Dan Oca, postaje sve više i više čudno u ovom multigeneracijskih Hallmark odmor blato. Osećam se kao daleki rođak ili nekom odnosu sa nekom drugom životu, koji se koristi da imaju bliske veze, ali su odavno preselio osim, ​​krećemo na veoma različite putanje. Ponekad je najbolnije deo nije da nije podržavao ili glasan u vezi svojih osećanja, ali njegov samozadovoljstvo sa svim tim. On ima neverovatnu ćerku i najveće unuke svetske daleko 30 minuta, a vidimo samo jedni drugima nekoliko puta godišnje. On nas ne pozvali, osim ako je to posebna prilika.

Znam da sam prestrog prema mom tati, ali nije to savršena ironija? Naučio sam svoje neverovatno velika očekivanja od njega. Kao što sam ostarili, ja ga podsećaju na više; bore oko očiju oponašaju njegov, su nabori na čelu, širok osmeh, mišićni ruke. Osim toga, ja sam nasledio njegov volju, svoju nesposobnost da oprosti, njegov pridefulness, i njegovu želju da učine sve tako savršeno nikakav ishod nije dovoljno dobro.

Otac-kćerka veza može biti magična. Moj otac je bio prvi muškarac Voleo bih, divim se, ugledaju na i često oponašaju. Kroz moje pisanje projekata ove godine, ja sam iskopao vratio u assorti pitanjima našeg odnosa i štetnih akcija naše istorije. Iako je vreme i udaljenost imaju tendenciju da leči i tup bol, našao sam suprotno. Ja sam ljući sada kada sam odrasla i vidi ga bez Rose Colored Glasses ćerke nose kada pogledate njihove očeva.

Imam hipohondrija i to nije šala ljudi misle da je

load...

Slične vesti


Post Živeti

Kako se 5 urednika razume nakon posla

Post Živeti

7 glavnih zabluda o radu iz kuće

Post Živeti

Zašto svi treba više prijatelja sa niskim održavanjem

Post Živeti

Žene i muškarci koji su marširali na Vašingtonu, u sopstvenim rečima

Post Živeti

5 načina da se izbjegne sabotiranje vašeg dugo očekivanog letnjeg odmora

Post Živeti

Sertifikat za venčanje: koliko novca treba dati i druga pitanja koja se postavljaju na pamet

Post Živeti

Trumpov novi budžet mogao bi zatvoriti 100 američkih aerodroma

Post Živeti

Osjećaj uključivao je sveobuhvatan moj život - svi to zaslužuju

Post Živeti

Ovaj letnji kamp osnažuje mlade devojke kroz umetnost

Post Živeti

5 načina da kažete da li vam je posao bolesno - bukvalno

Post Živeti

14 prekrasnih vazdušnih jastuka koje se mogu udvostručiti kao mesta za venčanje

Post Živeti

Bio sam uporan zbog rasprave o rasnoj nepravdi u mojoj crkvi