Zašto su demokrate izgubile i nastavit će izgubiti prema Ana Navarro & joi reid | RS.burnbrightlove.com

Zašto su demokrate izgubile i nastavit će izgubiti prema Ana Navarro & joi reid

Zašto su demokrate izgubile i nastavit će izgubiti prema Ana Navarro & joi reid

Nikaragve rođen američki politički strateg i republičkih novinara za CNN Ana Navarro pridružio MSNBC reporter Joi Reid sceni na # BlogHer17conference u Orlando petak ujutro, a dvojica su imali neku jaku savet za demokrate.

Čelsi Klinton ima veliki osećanja u vezi sa Health Care Bill Senata

Moderatori su John Avlon, glavni urednik The Daili Beast, a pozirao je nekoliko iskrene pitanja za Navaro i Reid. Za početak, Reid i Navaro istakao tačno kako su republikanci postali toliko moćan. Reid navodi, "Oni su trgovali sve svoje principe za vlast. Nažalost, mi smo jedna strana koja je odlučio da Donald Tramp je vredelo. To vredi imati potpunu vlast u Vašingtonu, čak i da pogleda dalje od onoga što je Rusija uradila naša izbori. Niko nije spreman da vlada taj predsednika u jer je republikanac i oni su republikanac. "

load...

Navaro je dodao: "Ideja da se malo republikanski program od ovoga je što ih gleda na drugu stranu na stvari koje mi neprihvatljivi. Ja sam Amerikanac pre nego što sam republikanac."

U suštini, republikanci su odlučili da vlast u Vašington je važnije nego imati moralnu predsednika u kancelariji uprkos svim ličnim sukobima i problemima koje mogu imati sa Trump. Navaro je nastavio da izrazi da je to imalo najmanje jedan pozitivan uticaj.

Gabi Gregg Razgovori tela Pozitivnost & Getting modnoj industriji pažnju

"Dobra vest je mnogo više ljudi želi da radi i izražavaju da interesovanje radi više nego ikad Jedna od Silver Linings of Donald Trump. - I znate, tamo je samo, kao, tri - je da je probudio nešto u Americi i nadamo se da probudili-Ness prevodi za kandiduju i bolje kandidata. "

Dakle, šta savet da li su dvojica novinara imaju za demokrate?

"Ne postoji neuzvraćena ljubav i očaj kao očaj demokrata da dobije republikanci da postane demokrata i glasaju za demokrate republikanci glasaju za republikance,. To je ono što oni rade i ideja da demokrate su bukvalno kidanje svoju kosu i traže kompromis. I ponovo, jer nisu mogli da pobede trke u Kanzas, Južna Karolina, Montana i Gruzije. - svi crvene država, crvene okruga daj ", rekao je Rid. "Demokrate treba da se smiri, zaustavi panika sve vreme i počnu da razmišljaju o 72 oblasti koje su više Demokratska naginjete."

load...

Ona je nastavila, "Republikanci su samo dobri u jednoj stvari republikanci rade samo osnovne politike,. Ne rade ubeđivanje politikom Vi ne vidite republikanci sedeli kukanja o tome zašto oni ne mogu da demokrate da glasaju za njih izgledaju.. Na rasu, oni znaju ko su, šta hoće, šta će im uplašiti, što će ih uzbuditi, a oni su samo to. Demokrate jure republikancima nego se demokrate na izbore. "

Margareta Čo Ohrabruje Onanizm Zato što je "konacnom osveta"

Demokrate treba da preduzmu neke beleške iz Republikanske stranke ukoliko žele da steknu neku vlast u 2020. Navaro i Reid se slažu da demokrate pokušavaju da ga pretvori u republikance je gubljenje vremena i truda. U cilju uspostavljanja stvarne promene, demokrate treba da se fokusiraju na svoje baze i dobijanje tu bazu kako bi na biračkim mestima.

load...

Slične vesti


Post Živeti

Početak vaše rezolucije za fitnes može ranije pomoći da se vratite u dobrotvorne svrhe

Post Živeti

Samo zato što sam ponosno jevrejski ne znači da ne volim božićne pesme

Post Živeti

Nema dovoljno iskustva za posao koji želite? Evo kako da se približi

Post Živeti

8 odličnih aplikacija koje će vam pomoći da uštedite novac tokom praznika

Post Živeti

7 stvari koje sam naučio od

Post Živeti

United airlines odbacuje devojke zbog neodgovarajuće odeće, aka leggings

Post Živeti

7 Dan St. St. Patrick-a koji vam mogu pomalo pomisliti

Post Živeti

Osećam se saučesnik u mom šefu koji vara naše kupce

Post Živeti

Kako napraviti lažnu krv za zaista zastrašujući kostim Noć veštica

Post Živeti

Kelli Rovland takođe ima krivicu mamu - i to je u redu

Post Živeti

Koji predsjednik vrhovnog suda trampira izbor za žene

Post Živeti

Nedeljni horoskopi: 28. novembra - dec. 4